Posterspy – vaihtoehtoinen julistegalleria sekä naapuruston alusta
Posterspy on yksi vierailtuista verkkosivustoista vaihtoehtoisille julistetaiteille videopeleille, elokuville tai tapahtumille. Siinä on muutamia hienoimmista popkulttuuriaiheista, minkä vuoksi epäilen, että nautit siitä suuresti. Näiden viestien jälkeen sinut jopa koukussa siihen.
Joulukuussa 2017 sivusto esitteli Posterspy lopun vuoden Portfolio Review -lehden ensimmäisen painos. Menetelmää takaisin yhteisölleen omistajat kutsuivat kaikki taiteilijat toimittamaan profiilinsa valintaa varten. Yli 200: sta vain 10: stä oli tarkoitus valita, jotta saadaan ammattilaisen näkökulma heidän salkkuihinsa työn parantamiseksi. Vielä paljon parempi oli se, että myös kolme ensimmäistä saisi palkintoja, joita ei sponsoroida kukaan muu kuin Wacom ja Adobe.

Ja tuomarit olivat myös sellaisia, jotka olivat työskennelleet töissä Marvel, Disney, Lucas Film, HBO tai Netflix. Jos olen varma, että tunnet heidät. Nämä ovat muutamia alan hienoimpia ihmisiä, Dan Mumford on rutiininomainen maininta blogissamme.

Joten, 14. helmikuuta voittajat valittiin koostumuksen, värin, typografian ja muiden julistetyyppisten avainpisteiden hyödyntämisen perusteella. Alla voit ihmetellä heistä kolme ensimmäistä. Tarkasta kuitenkin loput, koska ne ovat yhtä uskomattomia. Huomaat, että tuomarilla on oltava vaikea tehtävä, jossa valitaan kolme parasta.

Joten nyt voit lisätä kirjanmerkkejä Posterspy ja tehdä siitä motivaation lähde julistemalliin. Tai vielä parempaa, liity naapurustoon ja lisää yksi valitsemaan liiketoiminta, joka tuo korkealaatuista eturiviä.

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *