paras opas parhaaksi oikealle urheilupyyhkeelle
19.8.2020, lähettänyt Alanic Global
Urheilupyyhe on ensimmäinen asia, joka on kosketuksissa ihoamme hikisen kuntoistunnon jälkeen. Siksi parhaat urheilupyyhkeet eivät saisi vain auttaa sinua kuivaamaan sinua, vaan myös vaalivat vartaloasi, kiinnitä ihosi bakteereilta auttaen samalla jäähdytysvaikutuksen aikaansaamisessa.
Useimmat ihmiset eivät näytä välittävän paljon ostamiensa urheilupyyhkeiden laadusta. Sijoittamisen hyviin pyyhkeisiin on oltava ensisijainen tavoite, varsinkin jos noudatat tiukkaa kunto -rutiinia ja haluat ylläpitää myös hygieniaa. Kauppiaat voivat ottaa yhteyttä yhteen arvostetuista pyyhevalmistaja USA: sta ja kassaa irtotavarana kokoelmaan sijoituksen tekemiseksi.

Valitse ihanteellinen materiaali
Kun saat pyyhkeitä, kuulet paljon premium -egyptiläisestä, turkkilaisesta puuvillasta jne., Mutta vaikka nämä materiaalit ovat runsaasti kuitua ja ylellistä, sinun ei tarvitse valita näitä ja viettää omaisuuden saadaksesi loistavan urheilupyyhkeen. Paljon ratkaisevaa asiaa valittaessa materiaalia on 100% puuvillaa. Etsi ominaisuuksia, kuten pehmeä, imukykyinen ja nopea kuivaus. Sinun on pohjimmiltaan etsimään jäähdytyspyyhkeitä sen kosteutta kiinnostavalle ominaisuudelle.
Huomaa kuitu
Sinun on kiinnitettävä huomiota yhteen asiaan, joka on kuidun laatu. Useimmat urheilupyyhkeet, jotka löydät kaupoista, on valmistettu lyhytaikaisesta kuidusta, joka on edullinen, mutta ei niin sileä ja kestävä. Pitkän pyklän puuvillasta tehdyt pyyhkeet ovat toisaalta vahvempia, paljon hohdokkaampia ja pysyvät yhtä hyviä kuin uusia.

Harkita painoa
Et ehkä kiinnitä paljon huomiota pyyhkeidesi painoon, mutta se on toinen tärkeä näkökohta, joka on otettava huomioon urheilupyyhkeitäsi saatuaan. 300-400 GSM-pyyhkeet ovat kevyitä ja toimivat parhaiten kuntosalina/urheilupyyhkeinä, koska ne kuivuvat nopeasti. Kun taas pyyhkeet, joissa on 400-600 GSM, ovat keskipainoisia ja optimaalisia kuin ranta- ja kylpypyyhkeet.

Alanic Global · Paras opas parhaaksi oikeaan urheilupyyhkeeseen
Valitse optimaalinen koko
Aivan kuten materiaalit ja paino, myös pyyhekoot vaihtelevat, ja valitsemasi se riippuu pelkästään mieltymyksestäsi ja tarkoituksesta. Tavalliset urheilupyyhkeet ovat välillä 22 ” – 44” ja voivat jopa nousta 24 ”48: een.
Ota yhteyttä erottuvaan pyyheeseen ja alusvaatteiden valmistajaan ja kassa irtotavarakauppaan. Voit jopa valita räätälöityjä palveluita pudottamalla postin ohjetiimille ja ilmoittamalla suunnittelutarpeesi.

Tunnisteet:
Pyyhevalmistaja USA
pyyhevalmistajat
pyyhe tukkukauppiaat
alusvaatteiden valmistaja

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *