Tarjoamme jäähyväiset vuoteen 2012 ja sanovat hei uuteen vuoteen. Muoti-maailmassa Hongkongin räätälöidyt ennuste, että tänä vuonna tyylin trendit ovat vaikuttaneet vuonna 2013.

Syksy 2012 Trendit, kuten Paisley ja muut kuvat, sotilastyyliset takit tai takit ja syvemmät siniset ja vihreät sävyt näkyvät edelleen vuoden 2013 aikana.

Yleinen ennuste tyyli Gurus ja Hongkongin räätälöinti tulevina vuosina viittaavat muodin värin esiintyvyydestä. Pantone-värit, kuten smaragdi, nektariini, unikko punainen, harmaana jade, Monaco sininen, lempeät versot, sitruuna Zest ja hämärän sininen ovat vain joitain värejä varoa, kun saat mukautettuja vaatteita ja muita kalusteita uudelle vuodelle .

Tämä räjähtää tuoreita värejä nähdään todennäköisesti keväällä kesällä 2013. Värinkehitysten lisäksi naisten etsiminen tulee androgyniksi, missä on tehty puvut ja muut vaatetustyylit ovat jäsennelty löyhästi ja kaukana kehosta, korostaen vyötärölinjaa . Luonnolliset kankaat, kuten villa, kashmirvilla ja italialainen puuvilla ovat edelleen edullisia keväällä / kesäkaudella.

Muotiviikko Lontoossa myös esillä vaatteet ja tarvikkeet käärmeen ja nahan. Miehille rajatut räätälöidyt takit, joilla on vahvat olkapäät, ovat myös trending tulevan vuoden ajan lyhyemmät ja suorat housut sekä naisten muotoiset hameet ja kukkakuviot.

Suunnittele talvella mukautetut puvut vuodelle 2013 Portray moderni ulkonäkö terävällä varustetuilla takkeilla, joissa on leikatut asennetut housut. Tummat värit ovat vallitseva valinta Milanon muotiviikolla ja musta tuli haluttu Gucci, Dolce & Gabbana ja Bottega Veneta heidän kokoelmastaan ​​vuonna 2013. Värin puuttuminen tekee täydellisestä kankaalle muille väreille loistaa koristetuilla kankaisilla mukaan lukien villa ja nahka.

Räätälöidyt paidat ja takit ohuemmilla siluetteilla ovat mukavampia sisällyttämällä puuvillaa tai puuvillalaitteita materiaalissa, kun taas rohkeat tulosteet ja raidat tekevät Splash uudestaan ​​vuonna 2013. Varmista, että pidät etsimäsi tasapainossa yhdistämällä sopiesi monotonista kappaletta.

Olipa kyseessä trendit tai yksinkertaisesti muoti tarkkailija, odota, että Hongkongin räätälöidyt muoti on vielä dynaamisempi ja loistava vuonna 2013.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *