Rakastan tätä kuviota. Joku lähetti minulle linkin viime viikolla (ei löydä sähköpostia, jos se olisi sinä, ota yhteyttä kommentteihin) ja olen ajatellut sitä siitä lähtien.

Itse asiassa heräsin toinen aamu unelmoinut, että olin ostanut ja ommeltu tämän kuvion (vihreällä ja valkoisella Ginghamissa) ja että se oli roikkuu ompeluoneen oven takana. Se ei ollut … toivoa, että se oli ollut!

Onko sinulla ompeluun liittyvät unet? Minusta jos en ompele, kun olen hereillä, hetken kuluttua aion ommella, kun olen unessa. Joko teen tavaraa näin (ja olen todella pettynyt kun herään), tai minulla on unelmia, joissa teen mahdottomia asioita, kuten saippua-kuplapalloja. Kerran unelmassa tekin hameen kangasta, joka oli valmistettu dimesista, sulanut ja lyönyt ohut, mutta Rooseveltin kasvot näkyvät edelleen. (Unelmissa se ei ollut raskas.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Pelko epäonnistuneesta 1, 2008 pelosta
Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
Miten: Tee kolmen paneelin hame on tasku

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *