Anteeksi tumma kuva; Se oli todella sateinen Kaliforniassa viime perjantaina, kun tulen lapseni ottamaan tämän valokuvan.

Tämä on yksi Vogue 9929; Valmistin sen ennen matkaa Floridaan. Se on Echino-lasit materiaali, jota näet kaikkialla. Ostin neljä nurmikkoa siitä, kun se tuli ulos, samoin kuin jopa teki hameet siitä, mutta päätän käyttää hameaa äärimmäisen yleisesti … lasit ovat luonnonsuojelualueita sekä musta on ruosteinen, niin minun sartorial OCD ei koskaan ollut tyytyväinen minkäänlaiseen mahdollisiin väriyhdistelmiin käytettäväksi sen kanssa (olen tyypillisesti asettunut oliivinvihreälle t-paitolle, kaurapuun värikkäille neuletallisille sekä mustille kengille).

Onneksi minulla oli juuuuuus riittävästi vasemmalle 9929 – ei melko riittänyt itsekankaan bias trimmaan pinnalle kaulaan sekä hihat, mutta kaksinkertainen taitto rutiini Wrights Bias nauha työskenteli hienosti – oikeastaan ​​kaksinkertainen nauha on mukavampaa Tämä raskas materiaali, koska se tekee tällaisen siistisen kapean viimeistelyn. Tein mustan batisteen taskut, samoin kuin Echino-materiaali on suhteellisen karkea sekä ravelaa, joten se ei ole erinomainen taskuille.

Olen vain käyttänyt tätä muutama kerta, mutta toistaiseksi se on ylivoimainen joukko suosikki. Minulla on kolme kohteliaisuutta, ennen kuin jopa tekin sen työpöydälle aamulla! (Menin yhden kollegani kanssa kahvia, samoin kuin se alkoi saada hieman kiusallista … etenkin kun hän julkaisi V1 uskomattoman uuden Websicket Framein viime viikolla, samoin kuin siellä olin kohteliaisuuksia mekkoon.)

Käytin sitä lyhyellä hihaisella punaisella neuletaalisella (ei esitettynä), mustan miestä, musta nahka rannekoru, sekä kengät, jotka tuskin koskaan kuluvat, koska heillä on suosittu logo (pohjoisosissa, joten ei kaikki Tämä näkyvä), joka ajaa minua pähkinöitä. (Olen kuin Cayce Pollard Tietoja logosta.) Olen vohvelin siitä, mitä lasit käyttää sitä – punaiset, nämä raskaat mustat, läpinäkyvät tai ei lasia lainkaan? Jokaiselle vaihtoehdoille on tehtävä tilanne. Viime kerralla valitsin punaisen, tällä kertaa mustalla, samoin kuin mahdollisesti ensi kerralla aion tuhota läpinäkyviä (joita en ole vielä käyttänyt, koska he ovat valtavia, samoin kuin en ole vielä sovittu paluuta varten 1980-luvun tyyliin valtavia dork-kehyksiä, koska olen kiirannut niitä viime kerralla).

Minulla on myös tämä materiaali kirkkaassa ympäristöystävällisessä … Ensimmäisen vaistoni oli tehdä vielä yksi 9929 parasta, mutta uskon, että jatkan sen varovaisuutta yhdestä sateisemmasta päivästä.

Seuraavaksi 9929 paraati: yksi valmistettu tästä kankaasta. (Sneak esikatselu täällä).

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Sata mekot: päivä 29July 1, 2013Ain “100dresses”
Vogue 9929 on uusi jamjuly 23, 2012in “eRin_sewing”
Uusi DressJuly 6, 2012Ain “Erin_sewing”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *