6 naisten asuja, jotka ovat iso hitti vuonna 2017
26/12/2016,     posted by Alanic Global
Se on se vuoden aika jo, kun katsomme taaksepäin kaikkeen viimeisen 12 kuukauden aikana ja puhumme tavaroista, joita todennäköisesti näemme tulevissa. Naisten muotipaikalla jotkut asut menestyivät toiset. Pitkät liivit, rypäleet, lenkkeilijät ja kuorma -autotakit aiheuttivat eniten melua. Ja sitten tietysti oli joitain kuluja, jotka tehdään hyväksi.

Vuonna 2017 eteenpäin odotetaan paljon valituilta naisten muotivaatteilta. Itse asiassa on vähän asusteita, jotka todennäköisesti varastavat kaiken valokeilan. Tiedätkö mikä?
Tässä on 5 naisen asua, joita vaatteiden vähittäiskauppiaiden ja muodin eteenpäin suuntautuvat väkijoukot on odotettava vuonna 2017-

1. Tulostavat lenkkeilijät – Casual Street -lenkkeilijät olivat jo iso osuma naisten vaatekappaleen tänä vuonna. Tulevina päivinä heidän hienostuneet ja rohkeat variaatiot olisivat valokeilassa. Itse asiassa sublimoidut lenkkeilijät ovat jo valtavia markkinoita, jotka kasvavat vasta vuonna 2017.

2. Flanelli -paitamekot – Flanelli -paidamekot päättyivät vuoden 2016 keväällä, ja he jatkavat hallitsevuuttaan jopa ensi vuonna. Esittäen täydellisen sekoituksen muodollisesta ja kadun tunteesta, ne ovat täydellisiä jokaiseen tilanteeseen.

3. Urheilulliset takit – urheilullinen ilme voitti muotipaikan tänä vuonna, ja meillä ei ole syytä uskoa, että he eivät halua asiakkaita vuonna 2017. Kun heillä on rento tuntuma, nämä rento housut ja hupparit tarjoavat melko puhtaamman ilmeen.

4. A-linjan hameet-luuta, pyöreät ja leimahtavat hameet ovat olleet melko juoksemassa markkinoilla. A-linjan hameet ottavat haltuunsa vaatekaapit tulevina vuodenaikoina. Pieni vyötäröllä ja laajenee sitten tasaisesti, kun se saavuttaa maan, se tarjoaa rento, mutta tavallisen ilmeen.

5. Kaikki kukka-ulkonäkö-huippumallien ja kuuluisuuksien puheenvuoro, kaikki kukkainen ulkonäkö on se, mitä muoti eteenpäin suuntautuvat naiset aikovat rallia vuonna 2017. Kukkapainatus-t-paitoista ja housuista ohuihin, hameihin ja mihin ei, huipputukkukauppaan Muotivaatteiden valmistajat ovat jo varpaissaan tarjoamalla laajan mukautetun kokoelman.

6. Housupuvut – Vaikka Hilary Clinton ei ehkä ole onnistunut voittamaan Yhdysvaltain presidentinvaaleja, hän on varmasti tasoittanut tietä viileille ja muodollisille housuille kaupunkien asukkaiden elämässä. Yhdistä heidät satoleikkeillä ranta-näkökulmasta tai pariksi muodollisen bleiserin kanssa älykkään ulkonäön vetämiseksi.

Nämä ovat 6 naisten asuja, jotka todennäköisesti saavat eniten huomiota vuonna 2017. Kutsutko itseäsi ”fashionistaksi” vai vaatetusyrityksen omistaja, odotat näitä suuntauksia ja vaatekaappeja tai tukkumyyntiä vastaavasti.

Tunnisteet:
Tukkumyynti Naisten muotivaatteet
naisten muotivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *