typografiasta, jota pidetään sen hengessä, joka on varattu vain suureksi taiteena, on tullut jotain mitä kuka tahansa tekee. Se on mahdollista digitaalisen taiteen takia, joka teki graffititaiteilijoita, kuvittajia, graafisia suunnittelijoita, sarjakuvataiteilijoita ja lukuisia paljon muuta käyttävät sitä useimmiten. Haittapuoli on, että on todella haastavaa taidetta luoda hyvin erityistä typografiaa, koska sen on sovittava vastaavasti linjaukseen, kontekstiin, sim., Läheisyyteen, kontrastiin tai niiden puuteeseen.
Teoriassa se voi kuulostaa helpoilta, mutta typografia on taito, joka koostuu tietävän tarkalleen käsitteen, mitä sanat sanovat. Viesti ei ole itse sanoissa, vaan kuvassa, jonka he luovat kokonaisuutena. Tarkoitus, jota varten niitä käytetään, on monia välttämättömiä ja asettaa mallit hienostuneeksi tai vain yhtenä esimerkkinä kitchistä. Typografia on kaikkialla ja vain sellaiset, joilla on hieno silmä yksityiskohtaisesti, ovat mestareita:
Typografiamallit:
YogurtDiyim Lost at Sea At Dont vaivaudu Mei Love YounetworkingDarwin oli väärinkäytötwebsite typographywebsite typographwish, olit tyylikäs typografia Jobi LoveJuneJune LoveApollodesignthe Creative Culinaryjimi -jimi -hendrix2 -pacesnoop dogga creative Mani Ami ei ystäväsi

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *