Pidän tästä kuvasta, joka on kohteliaisuus absorbascon (mitä se on) sekä Thad.

Tarkoitan, katsokaa sitä – ei hihat, pieni hame, täysin jäljellä rintatasku (mutta mikä näyttää kynän haltijoilta hihnasta ja mahdollisesti käsivarsilta), totesi käsivarsien (!), Jotain, joka olen aivan varma, on Minerin kevyt pääpanta sekä (tietenkin) käsineet. Kyllä, käsineet. Tämä on niin erinomainen esimerkki siitä, kuinka tulevaisuuden ennusteet ovat aina pieniä, mutta kertovat, miten. Käsineet! Toimistossa!

Ja … Merkittävä kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet Heiferiin maailmanlaajuisesti tähän mennessä! Jos et näe sivupalkkia … et todennäköisesti käytä Firefox-selainta, joka on ilmainen sekä helppokäyttöinen. Yritän selvittää, miksi se johtaa etelään muissa selaimissa, mutta tällä välin pelkään rullata kaikki menetelmä sivun alareunaan on alhaisen teknologian ratkaisu. Tai siirry suoraan lahjoitussivulle, klikkaa tästä. Kiitos sinulle!

Myös: huomenna on uusi huijaus elämää. Sekä, jos osumme heiferin maailmanlaajuisesti lahjoituksen tavoite ennen joulua minä säveltän temppu elää joka päivä tavoitepäivän ja joulun välillä – joten jos osumme tavoite 20, minä säveltän neljä temppua elämää . Käydä järkeen?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

The Dressjanuary 21, 2009
Lustworthy PocketsDecember 5, 2006
Nainen harmaa Flannel DressAugustissa 16, 2006

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *