Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jos olet ylpeänä elävät että pyjaman elämää juuri nyt, no … me emme voi syyttää sinua. Elämä yleensä hullu tällä hetkellä, joten et voi syyttää menossa hyper-rento reittiä kun voit. Tietenkin jotkut naisten pyjamat sopivat paremmin päiväkäyttöön kuin toiset – varsinkin jos on satunnaista videota kokouksen asialistalla.

Ratkaisu? Pari PJs joka sopii mukavasti yllään nukkumaan, mutta yhtä hyvin käyttää, kun olet tarkkailun kohteita pois pitkiä tehtävälistan. Tässä muutamia tyylejä, jotka ovat tasan mukava, kodikas ja tyylikäs.

Naisten pyjama jotka näyttävät Real Vaatteet

1. Tyylikäs nukkua paita

Aina argumenttina tehtävä perinteisen yöpaita. Sikäli kuin naisten pyjamat mennä, ne ovat pehmeitä ja lämpimiä ja talvisen ja täydellinen luminen yötä. Mutta työpäivän aikana, haluat luultavasti jotain, joka tihkuu hieman enemmän ammatillista vibe – varsinkin kesän muutamia viikkoja. Ja ei, se ei tarkoita, keveiden oman yöpaita kylpytakki.

Osta nyt Abercrombie & Fitch

Tämä Abercrombie & Fitch pitkähihainen Sleep Henley sopii Bill hienosti. Se on tehty kanssa pehmein materiaali ja tarjoaa romanttinen touch kohteliaisuus hiuksenhieno verhoiluun pitkin pääntien. Parin lenkkeilijät ja mukava porukka ylhäältä alas.

2. erittäin pehmeä pyjaman

Jos rakastat ajatus liikkuvan sängystä, valmistella kahvia, ja saada suoraan työhön, sinun pyjaman, joka on suunniteltu tämän tyyppisten elämäntyylin mukaan.

Osta nyt Macy

Nämä Alfani Supersoft pyjaman housut ovat ihanteellisia. He muhkeat tuntuista ja tarjoavat mairitteleva siluetti hieman kapeneva jalka. Vaaleansinisellä ja harmaa, he yhdistää tarkasti suosikki lounge T-kappaleet ja näyttävät yhtä hyvältä huppareita ja neuletakit jäähdytin päivinä.

3. vakavasti söpö setti

Kuka tiesi pyjaman käytöllä voi olla söpö? New York & Company epäilemättä ollut maaginen teoksia, kun he keksivät heidän suloinen valikoiman pyjaman asetetaan, jotka tarjoavat kaikkea rohkeita madras huovat ja leikkisä pilkkuja.

Osta nyt New York & Company

Dot-Print pyjamat Set on loistava esimerkki: housut ovat joustavat, säädettävällä itse tie vyötäröllä, ja alkuun tuntuu niin pehmeä kuin suosikki lakanat ihoa vasten. Ne ovat täydellinen nukkumaanmenoa, mutta tehdä suuri siirtyminen päiväkäyttöön, too.

4. eepos Lounge haalareita

Jos ei nyt, milloin? Olet ajatellut ja ajatellut yllään jumpsuit, mutta eivät ole vielä täysin sitoutunut aiheuttaa. Nyt kun olet kotona, vaikka se voi olla hyvä aika astua ulos your comfort zone ja kokeilla jotain uutta.

Osta nyt Target

Hyvä lähtökohta? Tämä tähdet yllä Täydellisesti viihtyisä oleskelutila Jumpsuit. Se on ollut IG suosikki jo jonkin aikaa, ja se ei ole yllätys – vakavat venymiskertoimen yhdistettynä erittäin pehmeä kangas ja monipuolinen väri tekevät näistä Target pyjamat täydellinen lisä vaatekaappi.

Haluavat jotain hieman suopea. Katso poimii kohtuuhintaisia ​​silkkiä pyjama myös!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *