Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Jos on olemassa yksi maa, joka on sanelemassa muoti-maailmaa paljon enemmän kuin minkäänlaista muuta, se on tietenkin Ranska. Tämän Texas-kokoisen kansakunnan jokapäiväisessä muodin sanelussa on paljon enemmän glamia ja hienostuneisuutta kuin useimmissa maissa vuosisadalla.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Joten kun vaatimat omaa inspiraatiota, missä paljon paremmin näyttää? Ylös, miksi ei kysy elokuvantähtiä? Joten tarkistin Ranskan elokuva Star Jean-Christophe Syntynyt viimeisimmän, mikä on inspiroiva Le Look Du Jour Ranskassa.

Héros du Nouveau Monde-innoitettu muoti

Vastaus? Sinun täytyy matkustaa takaisin menneisyyteen … 1800-luvun lopulla. Syntynyt tähdet uudessa ranskalaisessa musiikillisen komedia-elokuvassa, jonka on luonut Hatt, Héros du Nouveau Monde kuin ensisijainen merkki Lafayette, tämän räjähdyksen lähde aiemmasta muoti inspiraatiosta.

“Elokuva koskee yleistä Lafayetten elämää, joka alkaa hänen saapumisestaan ​​Ranskan tuomioistuimessa 16-vuotiaana. Lafayette vuorovaikuttaa tällä hetkellä ranskalaisen yhteiskunnan suurimpien toimijoiden kanssa, kuten rakas Marie-Antoinette. Hänen poliittisen kyvynsä toivat hänet Amerikkaan osallistumaan amerikkalaiseen muutokseen rinnakkain muuhun kuin yleiseen Washingtoniin. ” Syntynyt selittää elokuvan.

Syntynyt kalvolle.

“Säveltäjät, kuten Jean-Michel Fayol sekä Dominique Cesari, tuodaan elokuvan musiikille, mutta ymmärrän, että olet muoti olet utelias.”

Ranskalainen muoti Marie-Antoinetten aikoista? Epäilemättä se ei ole paljon parempi kuin se. Ohjelmasta olen kiinnostunut elokuvasta, joka antaa yleisölle nähdä paljon osapuolia amerikkalaisesta muutoksesta sekä sen osallistumisesta Ranskan tuomioistuimeen, mutta tähän tarkoitukseen löydetään muoti.

Jean-Christophe sekä puhun muotia Pariisissa.

Miten voimme kanavoida Lafayette, Marie-Antoinette sekä Les Dames de la Cour?

“Isompi on tässä tapauksessa parempi”, syntynyt.

Muoti innoittamana tästä iästä ja tästä syystä tämä elokuvakanavat ovat suuria. Valtava hiukset. Valtava meikki sekä valtava glamour. Paljon Rouge posket, bouffante kampauksia sekä lumoavia koruja sekä mekkoja. Myös kuva on ranskalainen REHNINK Yksinkertaisuuden vuoksi, kun otetaan huomioon, että tämä itui ajankohtana, jossa yksinkertaisuus oli paljon enemmän tai vähemmän olematon tuomioistuimessa.
Jean-Christophe syntynyt

Joten mitä me otamme elokuvasta, joka toivoo, että se vapautuu valtioissa? Hefty annos inspiraatiota 1800-luvun lopusta.

Anthropologien Daisy Gown on erinomainen paikka aloittaa matkasi Ranskan tuomioistuimeen. Loistokas? Tarkistaa. Koristeltu? Tarkistaa. cam valmis? Oui, Oui.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *