Langaton työpäivän myynti
Ei lomaa kuluu ilman langatonta tapahtumaa, jolla on hauska myynti, ja Labor Day on vielä yksi tapahtuma, joka säästää valtavaa alkuperäiseen taiteeseen, joka on painettu korkealaatuisille vaatteille. Rehellisesti, tämä on vielä yksi upea mahdollisuus nauttia myös muutamasta humoristisesta alennuskuvista. Katsokaa vain tätä:

Kuinka kestät sen, eikö? Maistava huumorintaju on aina ollut jotain, jota arvostan Threadless -alennusmateriaalista. Tässä on vielä yksi upea laukaus:

Tuotetta ei ole koskaan ollut niin hyvin edustettua kuin täällä, ja siinä on mahtava parta ja henkeäsalpaavat maisemat taustalla. Mikä on vain eeppistä.
Pohjimmiltaan sinulla ei ole syitä olla nauttimmatta tästä 50%: n myynnistä. Sen lisäksi, että olet riittävä laiska, jota ei ole mielessä etsiä sivuston kanssa, mutta haluaa silti palan tästä maukasta piirakasta, napsauta nähdäksesi parhaiten myyjät, jotka auttavat sinua valitsemaan aivan uudet vaatteet. Mikä on juuri ajoissa uudelle kaudelle, uusi laitosvuosi, uusi kuukausi. Valitse tekosyy ja hoita itseäsi!
Myynti päättyy 6. syyskuuta ja kaikki kustannukset on merkitty sivustolle, joten et vaadi minkään tyyppisiä koodia.

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *