Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ostajat saavat pelisi kasvot … Viktor & Rolfin kokoelma H & M Hits Stores tänään.

Tämä kokoelma voi olla ensimmäinen kerta, kun korkeampi end-suunnittelija on tosiasiallisesti toimittanut “teeman” alemman pään massamarkkinoiden keräämiseen. Suunnittelijat käyttivät rakkautta (erityisesti Cupid) keräysvoiman, sydämen muotoisten taskujen, tulosteiden, kuvioiden jne. Havainantin takana naisten kokoelmissa ja arrow-tulosteissa, patchworkissa, jne. Määräävässä asemassa miesten kokoelmassa.

Nyt tässä on mielenkiintoinen … V & R sisälsi hääpuku (hinnoiteltu noin 300 dollaria) heidän kokoelmassaan (sekä Txedo miehille). Nyt mekko ei ole juuri huippuluokan Vera Wang, mutta se on parempi kuin mitä tahansa, mitä voit löytää paikalliselta Davidin morsiamen. Loput kokoelmasta on melko kiinteä – punainen silkkipuku ja Fit ‘n’ Flare Trench Coat ovat molemmat merkittäviä stantoja. Hinnoittelu on hyvin halvempaa kuin Saks mutta kalliimpaa kuin tavoite.

Kenen pitäisi ostaa tämän kokoelman: kaupunkien sosiaaliset maissa, eurooppalaiset expats, yli 5 jalkaa 4in (koska mittasuhteet on selvästi tehty korkeampia peepsille), uudistettu Goth Dressers

Yksityiskohtainen kuvaus H & M: n kokoelmasta:

Naisten kokoelmat: Tuxedo, Pea Coat ja Trench Coat, Down Ski Jacket, klassiset housut ja farkut, valkoinen puuvillapaita, jossa on pin tucks, naisellinen silkki kreppiharjat röyhelöillä tai pin tucks, silkki georgette bow top, hameet villa kreppe ja silkki ja silkki Sydän SweatShirt.Knitwear: Angora Bow Puserit, Bow Satin Karttaja. Knickers kanssa jouset sekä säiliö top.wedding: silkki duchesse häämekko tarvikkeet: kaksi pari korkokenkiä mokkana, silkki huivi.colours: musta, metsä vihreä, harmaa, nude, pois valkoinen ja vadelma punainen.
Miesten kokoelmat: paidat, herneen päällysteet ja kaivokset, villa- ja corduroy housut ja puuvillaa. ja klassinen pyjama.Accessories: kouluttajat, korostuksellaan kenkiä, silmälasit, rusetti, silkki socks.Colours: musta, tummanvihreä, vadelma punainen, harmaa ja luonnonvalkoinen.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *