Hei, freaks! Mitä teistä on? Tehdä hyvin? Missä innovatiivisessa tunnelmassa! Ja poika, onko meillä joitain erinomaisia ​​taidetta varastossa sinulle.
Tiedät, että selatimme Internetiä, löysimme todella hienoja graafinen kilpailutaiteilijoita niin, että emme vain pystyneet kestämään olemaan jakamatta tietoja teille!
Kilpailut ovat paras tapa paljastaa arvonsa. Tämä sanotaan, että olemme mielestämme ennakkoon tämän kevään parhaan kilpailun. Joten täällä se on:
CorelDraw Worldwide Style Contest
Kaikki sinä Corel -harrastajat siellä! Juuri tässä on mahdollisuus todistaa taitosi ja rokkaa vektorisuunnittelumaailmaa!
Coreldraw -kilpailu
Firefox 4 T -paidan tyylin haaste
Toinen erinomainen kilpailu mielestämme. Mitä sinun on tehtävä tälle? Tämän vaikeuden tavoitteena on tuottaa ainutlaatuinen tyyli, joka vangitsee Firefox 4: n olemuksen.
Firefox-t-paita
World Style Effect -palkinto 2011
Teollisuustyylin (ICSID) maailmanlaajuinen neuvosto paljasti maailman tyylivaikutuspalkinnon, nerokkaan ja vuorovaikutteisen tyylipalkinnon, joka on omistettu tunnustamiseen, voimaannuttamiseen ja stimulointiin sosiaalisesti vastuullisiin tyylityöhön sekä ponnisteluihin ympäri maailmaa.
Graafinen kilpailu
1NDIA Unity monimuotoisuuden julistetyylikilpailussa

Suunnittele juliste, jonka uskot edustavan Intiaa maailmanlaajuisesti. Voit lainata hänen rikkaalta kulttuuriperintöltä paljastaakseen visuaalisesti hänen eri näkökohdat. Juliste voi olla ikoninen, symbolinen tai ilmeikäs. Sinulle annetaan joustavuus löytää omat metafoorisi, jotka sinusta tuntuu edustavan kansakuntaa.
1ndia -yhtenäisyys monimuotoisuudessa

Vain naisten tyylikilpailulle

Osallistujia pyydetään muotoilemaan esineiden kotitalous (tuoli, nojatuoli, jakkara, pöytä, pieni pöytä) metallimarkkinoille. Osallistuminen on yksinomaan nais suunnittelijoille. Yli 22 -vuotiaat kouluttajat ja asiantuntijat voivat osallistua. Ikärajaa ei ole.
Graafinen kilpailu naisille

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *