Kate käytti uuden kerroksen Catherine Walker illan Festival muistopäiväksi Royal Albert Hall.

Hän liittyi kuningatar, prinssi Philip sekä lukuisia muita kuninkaallisia suorittamiseen.

Lisää tapahtumasta läpi Royal Albert Hall verkkosivuilla:

Festivaali muistopäiväksi, järjestetään kunniaksi jotka ovat antaneet henkensä palvelun maansa, on merkitty Royal Albert Hall vuosittain, koska 1923.

Festivaali on voitu seurata BBC koska 1927, sekä on päätyi näkyvästi televisioitu tapahtuma BBC One vuosittain.

Muut jäsenet hovin läsnä mukana prinsessa Anne sekä hänen miehensä, Sir Timothy Laurence, Andrew, Earl sekä kreivitär Wessex, Duke of Kent, prinsessa Alexandra, Duke sekä herttuatar Gloucester.

Tiedot illan ohjelma Hei !:

Tapahtuman kuluneeksi centenaries naisten palvelun rutiini asevoimien taistelu Passchendaele, kehitystä Commonwealth sodan Graves korvauksia sekä 100 vuotta Dame Vera Lynn.

Alapuolella, naiset osallistuvat ohjelman osa kunnioittaa 100 vuotta naisten palvelut: vasemmalla, majuri Gemma Lonsdale; keskustassa, Joan Picton, joka kassalla lainaus; sekä oikealla, everstiluutnantti Lucy Giles.

Kate sekä Andrew.

William on Walesissa Walesin vs. Australian rugby ottelussa. Hän on nyt suojelijana Walesin Rugby Union, saamassa että vastuuta Queen.

Nyt mitä Kate käytti illan suorituskykyä.

Herttuatar oli musta sametti illalla takki Catherine Walker.

Se näyttää olevan pitkä versio merkin ’Caressa’ takki. Teos on muotoiltu silkkisametti sekä kuvattu olevan ”jäsennelty, tukahdutettava siluetti lempeä leffa helmassa.” Ylisuuret Swarovski napit ovat valmistettu jet, lasia, sekä hopeaa.

Kiitos Aaron Facebook-sivulla, sekä Laura / Solid Moonlight Twitterissä sekä Carly Kate Middleton tyyli nopeasta tunnus Katen takki.

PÄIVITYS sunnuntai AM: On kommentit Kate yllään ”toinen coatdress” eilen. Se ei ole coatdress. täällä on paras kuva Olen esittää osan puku underneath.We näki paluuta Collingwood Pearl sekä Diamond korvakoruja, niin kutsuttu, koska se on kultaseppä, joka loi heidät. He olivat lahja myöhään Diana, Walesin prinsessa samoin kuin osa hänen henkilökohtaisen koruja kokoelma. Alapuolella, herttuatar käyttänyt niitä on Espanjassa juhlapäivällisillä heinäkuussa.

Alla vasemmalle, Kate yllään niitä seremonioita Belgiassa muistetaan passchendaelen taistelu; oikealla, paljon paremman kuvan heistä yönä Espanjan juhlapäivällisillä.

Kate kuljettaa ilta laukku, joka on vintage Magid tyyliin. Alapuolella, herttuatar kanssa laukku kanteen Addiction sitoutuminen 2014 ja Royal alueella Performance marraskuussa 2014.

Tämä on kytkin, joka oli pitkäaikainen ufo marraskuun loppuun asti 2014, jolloin hyödyllinen kävijä kertoi, että hän kuvaa pussin (alkuperäisestä julkaisee pussin tunnistaminen on täällä). Alla näet pussin tänään sekä vuonna 2014, sekä yksi valokuvista yhteinen meidän anonyymi lukija.

28 maaliskuu 2018: Kate M Cambridge huomautti Twitterissä että Carole Middleton on niin ikään tehnyt tämän käsilaukun.

Kate käytti unikko emme ole nähnyt aiemmin; se näyttää se on valmistettu huovasta. Olen mukana samanlainen tyyli Poppy Shop; Valaistus paljon parempi osoittaa kuinka huopa pin näyttää. Viime vuonna herttuatar käytti ’Callas’ ilta takki alkaen Temperley Lontoo (alkuperäinen julkaista tässä). Vuonna 2015 hän oli Dolce sekä Gabbana pitsi puku (alkuperäinen julkaista tässä).

Tuhannet unikko terälehdet sataa yleisöön aikana kahden minuutin hiljaisuus, jota seuraa kansallislaulu.

Ja aktiivinen-duty varusmiesten sekä naisten johtaa kolme kippis HM.

Tämä on niin näppärä kuva HM koska hän on lähdössä tapahtuman, jouduin lisätä sen postitse.

Tapaamme huomenna kaatuneitten muistopäivä tapahtumia.

Yhteys:

Käy Royal British Legion verkkosivuilla täällä; organisaation Facebook-sivu on täällä ja sen kimittää rehu on täällä

Legion’s Online Poppy Shop on täällä; Jos kiinnostaa historian tapahtuman, klikkaa tästä

Mirror kuvagalleria on täällä; Vain Jared’s Gallery on täällä; Fug Girls galleria on täällä

Everyday postin tarina on täällä; Auringon suoja on täällä; Paljastaa tarina on täällä; Hei! tarina on täällä

1K + Tallenna

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *