Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kun kyseessä on naisten työpaidat, trimmaus ja räätälöity valkoinen napit ovat tiedettävää kellon suurta mittarilukemaa. Kuten neutraali nitoa, se tekee pukeutumisen toimistoon niin helppoa kuin tarttuu ja mennä. Me painamme kohti perusasiat niiden loputtomasta sekoituksesta ja vastaavuudesta, mutta se on myös helppo jumittunut yhtenäiseen rutiseen tavalla.

Totuus on, on olemassa tonnia pieniä muunnelmia yhtä vaivatonta ja vaihdettavissa kuin kokeiltu ja todellinen go-to. Ongelmana on joskus vain liian kiireinen tai jumissa tapojen huomaa uskomattomat vaihtoehdot. Kuka haluaa olla huolestuttava siitä, mitä pukeutua työskentelemään, kun olet vihdoin kotona päiväksi tai nauttia hyvin ansaittua viikonloppua?

Pieni siirtyminen työharjoittelun päivittämisessä voi kuitenkin olla suuria etuja. Ehkä helppo vaatekaappi muuttuu voi olla vain puolivälissä pick-me-me-up. Tai ehkä vähän huomiota auttaa sinua erottumaan siitä, että uusi asema voisi olla hyvä. Olemme täällä antamaan sinulle kourallisen vaihtoehdon, joka tarjoaa saman helposti kuin luotettava valkoinen työpaita – vain vähän kierre auttaa sinua loistamaan taukohuoneessa ja sen ulkopuolella.

Naisten työpaidat: 5 Me rakastamme

Poplin-paita

Striped Shirred Ppover -paita, 23,99 dollaria, Gap

Kun minimoi tai poistaa painikkeen etuyhteydellä, Poplin on päivitetty vaihtoehto siluetti, jota olet tottunut. Etsi Mandarin-kaulus, Pin-tucked Bib Etu tai muut tiedot, jotka auttavat erottamaan tämä t-paita tavanomaisesta versiosta.

Tunika

Donna Karan pitkähihainen tunika, $ 47.25 (myynnissä), viimeinen puhelu

Leikkiä työhön pukeutua tiimityksellä ohut housut hieman pitempi pituus päälle. Tunikat tarjoavat hieman paljon enemmän mukavuutta, samalla määrällä kiillotusta.

Wrap Front Top

Painike Front Surplice Wrap Raidallinen yläosa, $ 13, Shein

Wrap Silhouettes voi olla loistava tapa muuttaa muotoa hyvin tyylikkäästi. pari lyijykynällä tai ohut housut.

Boxy liinavaatteet

Bell-hihat raidallinen liinavaatteet, 34,65 dollaria (myynti), viimeinen puhelu

Luonnollinen kesävaihtoehto on viileä, liinavaatteet ja tämä ruutu-iterointi on erittäin nykyaikainen vaihtoehto kaikille näille painikkeille.

T-paidan mekko

1901 Tie vyötärö shirtdress, $ 71.04, Nordstrom

Et vain voi luopua painikkeesta ylös, voitteko? Se on viileä, tämä sopii laskuun. Laajenna hihansuutesi ja kaulattomasti rakastaa helmassa yhtä klassisella T-paidan mekossa. Tuntuu kuin ei-brainer, mutta sinulla ei ollut tätä kaapissa jo, sinä?

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *