, mitä kellot valitset?
Mitä tekisit, jos sinulle annettaisiin 5000 dollaria ja siihen liittyvät ainoat jouset olivat, että joudut rakentamaan täydellisen kolmen katselun kokoelman? Kuinka päätät, mitkä kellot valita? Mutta mikä tärkeintä, mitä kelloja valitset? Minulla on muutama idea ja olen koonnut kaksi “täydellisestä” kolmen katselun kokoelmasta alle 5000 dollarilla.

Joitain perussääntöjä

Monipuolisuus on kuitenkin tärkein, koska olemme rajoittuneet kolmen katselun kokoelmaan. Joten harkitse kelloja, joita käytetään useissa skenaarioissa. Mekkokello, urheilukello ja jokapäiväinen katsella välissä kaikki tukikohdat.

Koska hinta on myös tekijä, harkitse ennakkoomistamista. Hyvämaineisen jälleenmyyjän varovasti käytetty ylellinen kello antaa vakavan räjähdyksen.

x

10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Ultimate aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

Jopa näillä näkökohdilla on vaikea naulata vain kolme kelloa. Tein kuitenkin parhaani. Tarkistetaan heidät.

Kokoelma 1
1. Seiko Spirit Sarb033 – 800 dollaria

Aloitan ensimmäisen kokoelman Seiko SARB033: n kanssa. Tämä on tämän kokoelmani jokapäiväinen kello. Saatavana vain ennakkoomistuksessa, koska se on lopetettu malli, jonka keskimääräinen hinta on noin 800 dollaria. Seiko, tietysti suuri tuotemerkkihistoria. Suunnittelu on hyvin yksinkertainen. Suuri arvo hintaan. Ja valitsin tämän erityisesti jokapäiväiseksi kelloksi, koska se on niin uskomattoman monipuolinen. 38 mm: n kohdalla se on suuri koko melkein mihin tahansa ranteeseen. Se on automaattinen liike. Siinä on läpinäkyvä tapaus ja ehdottoman upea valitsin. Päivämääräikkuna on erittäin käytännöllinen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekoru. Rakastan kiillotetun ja harjatun teräksen sekoitusta kaikkialla. Se on kaunis kello, joka mielestäni näyttää paljon rikkaammalta kuin sen hintalappu.

2. Tudor Heritage Black Bay 79230N – 3500 dollaria

Urheilukellomme varten menen Tudor Heritage Black Bay 79230N: n kanssa, joka tulee noin 3500 dollariin. Tämä on rakastettu ja erittäin arvostettu kello. 41 mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Ruuvaa kruunu. 200 metrin vedenkestävyyttä. Kaunis matta musta valitsin, jossa ruusukultaiset indikaattorit ja kädet. Siinä on yksisuuntainen sukelluskehys, jonka alumiinisisälle on painettu 60 minuutin kappale. Automaattinen liike on sisäinen kaliiperi MT5602. Erilaisia ​​rannekoruvaihtoehtoja, mukaan lukien teräs niitti rannekoru, nahkahihna, jossa on taitettava lukko tai Naton hihna. Ja se on todella yksi parhaimmista osista tämänkaltaisen sukelluskellon suhteen siinä mielessä, että voit todella lisätä sen monipuolisuutta ja antaa sille aivan uuden ilmeen vain muuttamalla rannekorua.

3. Vintage Omega Seater – 700 dollaria

Tämän kokoelman pukeutumiskellomme päätin mennä vintageiksi ja valitsin vintage -omega -Seaterin, joka tulee noin 700 dollarilla, vaikka ne voidaan ehdottomasti löytää vähemmän. Pidän tästä pukeutumisena tyylikkyytensä vuoksi yksinkertaisuuden ja koon vuoksi. Vintage Seamaster -alueella katsot noin 35 tai 36 mm: n koteloa. Rakastan pienempää tapauskokoa pukeutuvampaan kelloon – luulen, että se antaa sille todellisen tunteen vanhan koulun aliarvioinnista ja eleganssista. Ja mielestäni vintage -kappale, kun puhumme pukeutuneesta ulkonäöstä tai jopa muodollinen ilme on täydellinen ottelu.

Kokoelma 2
1. Hamilton Khaki -kenttämekaaninen – 500 dollaria

Alkaen jokapäiväisestä kellosta ja valitsen tämän Hamilton Khaki -kentän mekaanisen mekaanisen – tämä on H69439931 – joka tulee 500 dollarilla. Hieman karkeampaa jokapäiväisestä valinnasta verrattiin Seiko Sarbia, mutta tässä kokoelmassa olen tavallaan suunnattu enemmän satunnaiseen tunnelmaan, vaikka meillä on erittäin klassinen mekkokello, jota haluat pitää kiinni. Tämä kello on kuitenkin 38 mm – jälleen erittäin monipuolinen koko. Sillä on se upea sotilaallinen ilme. Näet sen enimmäkseen kangashihnassa, vaikka voit ehdottomasti lisätä nahkahihnan, jos haluat. Yksi asia tietää tästä on se, että se ei ole automaattinen liike, mikä tarkoittaa, että joudut tuulettamaan sitä, mutta minulle rakastan kellon ja itse kellon välillä luomaista yhteyttä.

2. Omega Speedmaster vähensi – 2500 dollaria

Urheilukellomme täältä menen Omega Speedmasterin kanssa vähentyneen – 3510,50 – ottaen huomioon 2500 dollaria, vaikka löydät ne vähemmän. Upea klassinen kronografia, erehtymätön ulkonäkö ja erittäin monipuolinen, koska se näyttää vain upealta niin monista erityyppisistä hihnoista. Sitä kutsutaan ”pienentyneeksi” koon takia. Tyypillinen Speedmaster -ammattilainen tulee olemaan 42 mm. Kaivokseni, ensimmäinen avaruuden omega on vajaat 40 mm. ja Speedmaster -vähennetty on 38,5 mm. Vain jotain olla tietoinen. Mutta jos ranteesi on pienemmällä puolella ja rakastat Speedmasteria, tämä on loistava valinta erinomaisella hintapisteellä.

3. Cartier Tank Solo – 2000 dollaria

Ikoninen Cartier -säiliö pyörii toisen kokoelman. Ja mikä tapa lopettaa! Kello on ruumiillistumaeleganssia ja paria yhtä hyvin urheilutakin ja housujen kanssa kuin smokki. Nyt tämä asettaa meidät oikealle 5000 dollarin rajalle, ja tämä kello on vähän vaikea löytää 2000 dollaria. Voit kuitenkin tehdä sen, jos tiedät mistä ja miltä näyttää.

Budjetin rakentaminen

Jopa 5000 dollaria, on olemassa useita tapoja viipaloida tämä piirakka kolmella. Voit pudottaa valtaosan yhdeksi esineeksi ja siivota joitain budjettivaihtoehtoja. Tai voit käyttää tarkalleen 1 333,33 dollaria jokaiselle ja onnekas ylimääräisen penniäkään. Valinta on viime kädessä sinun tehtäväsi.

Mutta haluaisin kuulla sinusta. Mitä valitsisit kolmen katselun kokoelmaan 5000 dollarilla? Vai, voisitko käyttää kelloa tuxilla?

Kiitos lukemisesta.

Tyylikkäästi sinun,

Brian Sacawa
Hän puhui tyyliä

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *