Jenifer Annistonin flaunted Black Mekes
16.4.2018, lähettänyt Alanic Global
Muotipaika ei koske vain uusimpia suuntauksia, vaan myös tyyleitä, joita julkkikset ovat kiinnostuneita. Tästä syystä online -sivustot, vähittäiskaupat ja yksityiset etikettibrändit esittelevät joissain tapauksissa asuja, jotka on valmistettu sen jälkeen, kun ne ovat inspiroituneita julkkiksten tai malleista. Jennifer Anniston puhui tunnetuimmista ja tyylikkäimmistä tähdistä varmasti luettelon. Hän on ollut inspiraatio maailman tyylikkäille naisille, koska hänen kuvauksensa Rachelina johtavissa sitcom -ystävissä. Myös hänen tosielämänsä julkiset esiintymisensä, etenkin mustan pukeutumisen yhteydessä, ovat erittäin arvostettuja ja muotiasiantuntijoiden tunnustettuja, ja siten yksityiset etikettivaatteet ovat varmasti antaneet asiaa antaa tietä heidän inspiroimista pukeutumista. Siten ensiluokkaiset yksityiset etikettiset vaatteiden tuottajat ovat käsittäneet mustia mekkoja hänen käyttämänsä mukaan.

Katsotaanpa mustia mekkoja, jotka hän teki maailmankuulu.
Liukumekko
Hän näyttää hämmästyttävän kauniilta ja suorastaan ​​seksikäs tapahtumassa vuonna 2014, kun hän käytti mustaa vartalon liukumekkoa. Polven pituuden alapuolella oleva mustapeainen kukkakirjonta teki siitä moitteettomasti tyylikkään, mikä heijastaa erittäin tavanomaista, mutta loistavaa ilmettä.
Satunnaisesti tyylikäs
Hänen musta Shinny -mekko sulhanen elokuvan pääministerille vuonna 2011 keräsi paljon suosionosoituksia. Hänet nähtiin urheilevan mustaa lyhyttä vyötäröä cinching-t-paitamekko, kauluksella pääntie ja etupainike. Tämä on varmasti asu, joka voi viedä naiset puolueesta asioiden johtamiseen.
Yksinkertaisesti tyylikäs
Hän todistaa tosiasian, että osoitteessa oleminen voi olla yksinkertaista, mutta näyttää kuitenkin erittäin tyylikkäältä. Vuoden 2013 Toronton kansainvälisellä elokuvafestivaalilla hänet nähtiin herättävän erittäin helppoa ilmettä lyhyessä hihassa mustassa vartalon pukeutumisessa, inspiroimalla tuottajia käsittämään jotain, jota voidaan käyttää myös rento retkille.
Erittäin glam
Hänen mustan vaipan mekko vuonna 2013 New Yorkissa esitetään edelleen. Polven alapuolella, sans -hihat, tämä on muotoiltava siluetti ja lupaa näyttää hyvältä millä tahansa vartalotyypillä vaivattomasti.

Rohkea ja seksikäs
Hänen satiini V-kaula-aukkoinen lyhyt musta mekko, joka on upottamalla solmikärkyyliä ja tyylikkäät hihat vuonna 2013 kirjan lanseerauksessa, leimattiin yhdeksi kuumimmista asuista, ja yksityiset etikettibrändit antavat tien tämän tyylilajin pukeutumiselle juhlakummaisille, jotka ovat Rakasta LBD: tä määritellä itsensä yöksi kaupungin kohtausten ympärillä.
Nahka shenaniganit
Nahka on aina ollut housuille, takkeille ja hameille, mutta Jennifer Anniston on rikkonut tämän käsityksen. 39. vuosittaisessa People’s Choice Awards -palkinnossa hän herätti älykkään ja rohkean ilmeen kiiltävästä nahasta valmistetulla istuvuudella ja soihdunahkalla. Tämä on antanut uuden määritelmän johtaville yksityisille vaatemerkeille, jotka auttavat muoti eteenpäin naisia ​​näyttämään ylelliseltä nahasta, myös mekkojen kautta.
Iho näyttää hauskaa
Kun se koskee ihonäyttelyä pienillä mustilla mekkoilla, hän kertoi meille parhaan tavan tehdä se. 64. vuosittaisen ohjaajan killan palkinnossa hän flauntoi sävytetyn hahmonsa helmillä varustetussa minipuvussa, Bandeaun pääntiellä. Tämä on antanut maineikkaalle yksityiselle etikettille vaatteiden tuottajille mahdollisuuden valita jotain tavanomaista, mutta epämiellyttävää yksityisten merkintöjen tuotemerkkien varastossa.

Tunnisteet:
yksityiset etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *