Olen aina pitänyt pistellyt polkimella Kirjontakoneet. sähkökoneet vain ei ole nopeutta, sähköiset alhaisilla nopeuksilla, sekä sisäänrakennettu jalka hieronta saat ompelun kanssa polkimen ompelemalla kone. paitsi Omat serger sekä kansi ommel koneet, olen lähes aina hyödyntää polkimen ompelemalla koneita.

Olen uskonut, että olisi hienoa saada polkimen serger, too. Ei vain niin voisin hyödyntää sitä, kun virta oli pois, mutta samoin on hitaammalla nopeudella sekä paljon parempi nopeus hallita hankaliin käyriä, jota en voi koskaan käsitellä ommella kokonaan nopea sähköinen serger. samoin kuten tiedätte, vain huvin vuoksi. meille kaikille vaatimus hauskempaa näinä päivinä.

Yritin poistaa moottorin hihna vanhasta serger sekä juoksin polkimen lantion päälle käsipyörää. Se ikään kuin toimi, mutta vyö liukastui paljon, joten edellyttäen ylös tätä ajatusta.

Olin innoissani, kun törmäsi lapsi Lock BL3-407 vuosikerta kolmen lankainen kone 1970-luvulta. Se on irrotettava hihnan suojus, joka voidaan ottaa pois alistaa hihnan uraan käsipyörää. Ura sauvat ulos reunan yli runkoon koneen niin voit nopeasti valtaa sen polkimen vyö.

Tein puinen alusta mennä yli reiän minun polkimen taulukossa, poistaa kumi jalat serger, sekä ruuvattu laite suoraan alustan kanssa ruuvit ylöspäin. Tein alustan pitkä riittää, että voisin käyttää täsmälleen samaa vyö hyödynnän minun ompelemalla koneella poistamatta tai säätämällä hihnan.

Tilanteessa mietit remove vyön, se on akvaario letku. Olen havainnut mieluummin sen nahkavyötä. Se on pitävä sekä vain hieman joustava, mikä mahdollistaa täsmälleen sama hihna voidaan hyödyntää useita koneita, joita ei juuri täsmälleen samalla korkeudella. Se on täydellinen minun MUTT (multi hyödyntää polkimen yläosa).

Toimitin minun poljin serger suuri testi käyttämällä sitä tehdä kaksi paria farkkuja. syrjään totuus, että veitsi ei nosta erittäin korkea sekä jouduin vasara sekä ennalta leikata Saumanvara vieviä sauma risteyksiä sekä taskuun alueet sivusaumoissa, se toimi hyvin. Pre-leikkaus ei ole mikään valtava käsitellä, koska olen ilmeisesti pitää mielessä minun piti tehdä, että minun muiden saumurit samoin kun ompelemalla denim ulos painavampaa denim.

I voidaan hyödyntää tällä koneella rutiininomaisesti, sekä ei vain silloin, kun virta on pois. Se oli varsin hauskaa polkimeen.

Se tekee mukava ompeleet:

En kestä hatara muovia nykyaikainen ompelemalla koneita, mutta en ikinä haluttu vuosikerta serger ennen, koska ne eivät ole differentiaalisyötön. Pidän kyllä ​​kuinka kestävä sekä pääasiassa metalli- tämä vuosikerta serger on. Arvelin ehkä haluaisin hyödyntää vuosikerta vauvan Lock serger vain kuitukankaat sekä jättäisin nykyaikainen Juki MO-654DE perustettu pallo pisteen neuloja neuleita.

Hieman Sivuhuomautuksena: Kun kokeillut hyödyntäen vuosikerta serger on neuleita, huomasin, että vähentämällä paininjalan jalka jännitystä on äärimmäisen taustavaloasetus haluan ommella neuleita venyttämättä pois aineiston sekä paljon. Tajusin (ja epäilen useimmat muut viemärit, myös koska en ole törmännyt tähän neuvoa missä tahansa) on overusing ero syövät neuleita.

Kun käännät differentiaalisyöttö, sillä on vaikutusta lisäämällä langankireyttä, tehden silmukkaa todennäköisemmin murtaa kun venyttämään sauma. Ei mitä haluat päälle joustavat kuitukankaat! Joten vähentää paininjalan jalka paine ensin, sekä niin et vaatimus nosta differentiaalisyöttö saakka, joka antaa sinulle stretchier, vahvempi sauma.

Kun sain vuosikerta serger, sillä ei ollut manuaalista sekä en voinut löytää yksi verkossa. Se teki todella kapea ommel, jota en ollut varma, miten säätää, joten metsästivät lisää sekä lopulta löysi skannattu kopio BL3-407 käsikirja (etsi samalta sivulta ”dropboxille” löytää linkki ei kommentteja).

Luettuani käsikirja, tajusin kone oli vain rullattu helma kitalevy, eikä rutiini yksi

Joten, koska vaihto kurkun levyjä ei enää ole myynnissä, hyvin, ainoa mitä voi tehdä on ostaa yksi serger. sekä siellä vain sattui olemaan yksi yksi eBay. . . Joten kyllä. Nyt minulla on kaksi konetta. On aina hienoa olla vara vuosikerta koneen osien tapauksessa, eikö?

Se on rullattu helma levy koneeseen vasemmalla sekä rutiini kitalevy koneeseen oikealla:

Puhuminen työskentelevät tällä koneella. On tämä todella suuri linja käsikirjassa: ”Tämä kone on pohjimmiltaan suunniteltu tarvitse vaikeita, asiantuntija säädöt.” pikemminkin päinvastoin kuin nykyajan koneita, jotka yrittävät pitää sinut ulos sisukset sekä tehdä otat sen jälleenmyyntisopimuksen minkäänlaiseen huoltoa.

Kanssa vintage serger, aivan ensimmäinen asia jonka haluan tehdä, on sen avaaminen niinsekä puhtaita sekä öljyä se. Päästä sisäosat tämän koneen, otat pois alakansi sekä etukansi. Etukansi on poistaa ottamalla ulos viisi ruuvia kulmissa. Sitten sinun täytyy kääntää käsipyörää juuri oikea niin neulalankaa langannostaja on oikealla paikalla, sekä heilua etukansi ylös, kunnes se irtoaa.

Puhdista kaikki tämä nukka sekä laittaa laskua öljyn tahansa kaksi liikkuvaa osaa koskettaa, öljy huopa alkuun, että linkit näihin outoja polttimella että repsottaa alaspäin, sekä laittaa se takaisin yhteen. Ole yhtä hyvin huono. Todellakin. poikkeuksen ennen kuin teet kaiken, poistaa neula sekä kääntää ylempi leikkaava terä niin et vahingossa pilata veitsiä jos alempi veitsi luiskahtaa ulos paikkaan, kun puhdistus tai säätö. . . köh. No, ainakin minun veitset tarvitsi korvaa muutenkin kuin voit silti ostaa niitä. Minäkin havainnut ulos voit silti ostaa varaosia, että bitti Poista muoviset bitin paininjalan jalka kuitenkin pikaliima toimii todella hyvin sen hyvin (toinen uhri veitsen liukumisen pois paikaltaan).

Joten syrjään minun tapaus kanssa veitset, puhdistus sekä öljytä ollut yhtä hyvin kovaa, mutta tässä tarina paranee hieman kiusallinen. Nyt ymmärrän, miksi saumurit on niin huono maine haastavaa käyttöä. Se on alkanut näitä varhain koneita.

Käsikirjassa todetaan BL3-407 on ”säädettävä ommelleveys” sekä en halunnut 3,5 mm leveitä ompeleita. Käsikirjassa todetaan 3,5 mm on yhteinen leveys. Joo, ehkä nukke vaatteita.

Muuttua ommelleveys, sinun täytyy kääntää yläterän ylös pois tieltä, löysää kaksi pientä säätöruuvia, joista yksi on vaikea saada, muuttaa asetusta alemman veitsen varmistaen, että se on samassa tasossa yläosan kurkun levyn, kiristä ruuvit todella tiukka, niin löysää ruuvi kitalevy muuttaa piston sormen leveyden. Jouduin viulu piston sormen leveyden hieman saada silmukkaa kirjoittaa johdonmukaisesti.

Piston leveyden ei ole jotain aiot halua tehdä enemmän kuin kerran, ei vain koska se on epämiellyttävä sekä aikaa vievää, mutta samoin sillä haluat estää kääntämällä ne pidätinruuvia samoin monta kertaa. lopulta voit riisua ne pois, vaikka sopiva koko ontto maahan ruuvimeisseliä, koska sinun täytyy saada ruuvien erittäin tiukka pitää veitsen liukumisen pois paikaltaan. Se todella saa minut arvostamaan että ommelleveys nuppi minun nykyajan serger.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Pinterest5
Lisää

Linkediini
Reddit

Tasku
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Minun laulaja 411GFor Parin viime vuoden aikana olen etsinyt täydellinen mutkitteleva ompelemalla kone, joka voidaan treadled. En ole havainnut, joka täyttää kaikki tarpeeni, mutta olen havainnut useita, jotka tulevat lähelle. Minun laulaja 328k on kaikki metalli, se tekee suurimman osan ompeleista, joita tarvitsen, …
24. maaliskuuta 2017In “polkimen Kirjontakoneet”

Review: Janome 712T TREADLE ompelemalla MachineThe Amazonin tuotelinkeissä tässä julkaisevat affiliate linkkejä. Jos klikkaat näitä linkkejä ja ostaa jotain, minä teen pienen palkkion. Olen pistellyt polkimella Kirjontakoneet suurimman osan elämästäni sekä En todellakaan nauti pistellyt sähkökoneet, joten kun ensimmäinen näki …
24. heinäkuuta 2016In “ompelukone arvioita”

Poljin-Sei- sokissa My laulaja 328KI’ve etsinyt vintage metallirunko mutkitteleva ompelemalla kone pitää polkimen pohja lähtien Jouduin minun laulajan 252 kantaosakkeen elinajanodote. Tämä Selaa johti minut laulaja 328K. Vaatimukseni varten ompelemalla koneen olivat: laulaja lyhyt varsi pistellä kone niin kaikki …
22. huhtikuuta 2015In “polkimen Kirjontakoneet”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *