, joten myönnän, että saan nämä sähköpostit Gil Groupsista (huomaa tarpeettomia “E”, joka tarkoittaa “yksinoikeudella” tai mahdollisesti “ylimäärä”) ja minä myös myöntää, että klikkain Ajoittain, vaikka lähes kaikki on joko jopa 100 dollaria ja koko 4. (Olen ostanut muutamia asioita siellä, mutta vain mieheni, jolla on Ted Bakerin pakkomielle – miesten tavaraa yleensä halvempaa, kuten Nordstrom Räkit.)

Nykypäivän syyllisyyden napsautuksen näin tämän ZAC-mekko, jota pidän todella. Okei, lähinnäkin:

Rakastan värien estämistä ja saumoa (ja se on denim, joka mielestäni on hämmästyttävä ja pukeutunut), mutta ….

– Mitä vetämällä vatsan yli? Se ei ole kuin mallilla on vatsa tilille! Jos suunnittelijat odottavat, että ihmiset ovat kovera nyt, olen vain menossa hihna elokuva-prop brasy vatsaan ja mennä läpi ylhäältä toiseen suuntaan.

– Minusta tuntuu siltä, ​​että tässä mekossa pitäisi olla taskuja. (Minä vain sanon.)

– Ja kuka tappoi mallin lemmikkieläinten kultakalan? C’mon, ihmiset, tiedän, että Sllen ja Poutty ovat muoti valokuvaus parhaiten nyt (milloin se on koskaan ollut poissa?) Mutta lopettaa viattoman eläimen elämän, jotta “oikea aiheuttaa” tuntuu hieman ankaralta.

– Se maksaa kolmesataa dollaria. (Mutta listan hinta oli 850 dollaria! Mikä “Bargain”!)

Klikkaamalla näiden Gilt Groupe sähköposteja on mielenkiintoinen – en näe ainoastaan ​​mitä suunnittelijat tosiasiallisesti tuotettu myyntiin (toisin kuin mitä näet, että tehtiin kiitotien paikoissa kuten Style.com) mutta myös mitä * ei * myydä. Monet ajasta voin selvittää, miksi tavaraa ei myynyt (vihje: “ruma” pyrkii ripustamaan telineisiin), mutta joka kerta, kun en voi selvittää sitä (vaikka 850 dollaria + taantuma saattaa olla ollut vihje täällä). Joten luulen, että tarkastelen myyntipaikkaa vaatteita, joita en koskaan osta tai kuluminen on tutkimusta. Blogille. Oikea?

(Gilt Groupe on “vain jäsenet” – mitä tahansa tarkoittaa, koska minun ei tarvinnut joutua hoitamaan – mutta niin paljon kuin tiedän kaikki, mitä sinun tarvitsee liittyä itsesi, on kutsuttava jo joku, joka on jo jäsen, joten jos haluat liittyä klikkaa tätä linkkiä. Disclosure: tämä yhteys on kytketty tiliäni ja antaa minulle jonkinlainen luotto, jälleen kohti tavaraa en koskaan ostaa, niin se näyttää kiistanalainen. ei ole jäsenmaksuja tai Gilt Groupsiin liittyvä palkkiot. Se voi olla aika imeä, mutta – kuten olemme juuri valitsineet – se on tutkimus.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
LinkTastic perjantaina lopettaa kaikki linkkastic FridaySmeny 16, 2008
Pelko epäonnistuneesta 1, 2008

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *