Oletko joku, joka haluaa nauttia viileästä tuulesta polvien välillä? Jos sinulla on myöntävä vastaus, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Miehet valittavat usein suolan haarasta, joka on haiseva haju ja epämukavuus.

Alusvaatteet tulevat suoraan kosketuksiin nivusteen kanssa ja sinun on oltava varovaisia ​​valinnassa, kun valitset yhden pitämään haara, joka on suojattu naarmuilta, bakteeri-infektioilta ja muilta epämukavuuksilta. Kun ostat alusvaatteet, sinun on lukittava niille, joilla on kosteutta pakkoominaisuuksia, jotta kivesi pysyvät viileänä, vaikka osallistuisit suuritehoiseen toimintaan.

Synteettiset materiaalit, kuten nailon tai modaalinen taipumus vaikuttaa kosteuden pois haarastasi. Voit myös valita puuvillan; Kuitenkin puhdas puuvilla voi aiheuttaa kosteusongelmia. Mesh-vaihtoehtoja voidaan myös harkita, koska niiden rei’itetty rakenne, joka sallii ilmavirran ja pitää asiat kuivina. Lue lisää tietää enemmän eri tyyppisiä jäähdytys alusvaatteita parhaan terveyden ja mukavuuden kannalta.

1. Jäähdytys Lyhyt
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Valmistaudu kokemaan ei-sitovan sovituksen super pehmeillä jäähdytyslevyillä, joiden ainutlaatuinen rakenne estää Craffingin tai hankauksen. Etupussi takaa riittävän venytyksen samalla, kun estät sivuputken. Usein nämä alushousut on valmistettu bambu-kankaasta, joka voi pitää ärsytystä laudalla sallimalla optimaalisen hengittävyyden ja ilmavirran. Bambun luonnolliset lämpötilan säätöominaisuudet voivat pitää sinut mukavana talven ja viileänä kesällä. Vaihtoehtoisesti voit valita alushousut, joilla on jäähdytysverkko keskeisillä kuumilla vyöhykkeillä. Mukava leveä vyötärönauha pitää lyhyt paikoilleen, jotta voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ilman pelkoa vaatekaappi toimintahäiriö. Tarkista myös miesten alusvaatteet.

2. Jäähdytysryhmät
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Sekoitus parhaaseen vapauden ja mukavuuden kanssa Boxer-shortsit, jotka ovat täydellisiä lounging, lepää ja jopa liikettä. Nyrkkeilijöiden rento sovitus voi saada sinut tuntemaan olosi vapaaksi ja levoton. Sen pehmeä kangasrakenne tuntuu pehmeältä kosketukselle ja tarjoaa omnidirektionaalista venytystä niin, että voit harjoittaa suuritehoisia aktiviteetteja puristamatta huppua.

3. Jäähdytys alushousut
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Tunne tuoretta koko päivän ajan kutistumiskestäviä alushousuja miehille, jotka tuovat kosteutta ja nopeasti kuivausominaisuuksia pöydälle. Tämän seurauksena sinusta tuntuu viileältä ja tuulesta myös perusteellisen harjoittelun jälkeen. Usein sitten paidat muotoiltu käyttäen anti-haju nailonia, joka auttaa pitämään ne puhtaana pidempään.

4. Jäähdytys Thong
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Tilan alhainen muotoilu sekä ei-puristus takana tuntuu toisesta ihosta ympäri vuorokauden mukavuutta. Voit myös hyötyä äärettömänsä nopeasta kuivauskangasta, joka mahdollistaa suurimman hengittämisen iholle, vaikka hikoilet paljon. Sen snug fit -tyyli voi auttaa sinua naulaa imartelevan ulkoasun, kun U Convex Pouch takaa rennon tunnelman.

5. Jäähdytys G-strings
Osta nyt

Osta nyt

Jäähdytyksen pitäminen tulee vaivaton näiden erityisten suunniteltujen G-merkkijonojen kanssa, jotka voivat puskuri sinua puremasta, nippuista ja craffingista. Pussin alue on riittävästi tilava, jotta voit rentoutua edes silloin, kun harjoitat korkean intensiteettitoimintaa, kuten uintia. Se estää myös sivuputken, kun mukava elastinen vyötärönauha pitää G-Stringin liikkuvan alas. Hengittävä ja pehmeä kangaskoostumus tekee niistä helposti käytettäviksi koko päivän ilman epämukavuutta.

6. Jäähdytysryhmät alushousut
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Pysy viileänä ja mukavana koko päivän kauan näillä innovatiivisilla Boxer-alushousuilla, joissa on nopea kuivauskangas. 3D-pussien suunnittelu takaa täydellisen liikkumisvapauden samalla kun se tekee tukevan maskuliinisen konfigurointilaisuuden ja välttää kitkaa reiden kanssa. Ilma-alareunassa on optimaalinen helpotus kosteudesta ja hikistä, jotta voit olla aktiivinen päivä. Jäähdytyskuidut toimittavat ylimääräisen viileyden laajalla vyötärönauhallaan, joka auttaa myös pitämään Boxer-alushousut paikallaan. Wedgeiten puute avaa polku yhden kappaleen puhdasta leikattua, jotta voit täysin unohtaa kiusallisia säätöjä.

7. Jäähdytysrunko
Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Osta nyt

Nauti seuraavan tason mukavuudesta, jossa jäähdytysrunkoja, jotka tulevat hengittävät paneelit vapaan ilmavirran sallimiseksi. Super pehmeä kangas koostumus tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja sopii parhaiten urheilijoille, jotka pyrkivät hikoimaan paljon nauttimisen urheilutoiminnassa. Lennon rakentaminen toimittaa maksimaalisen tuen, kun taas nopea kuivaus mikrokuiturakenne säilyttää katumalla lahdella rajoittamatta liikettä. Kaiken kiilan puuttuminen keskellä runkoa auttaa välttämään kiusallista säätöä. Kangastettu vyötärönauha ei liu’uta alas tai rullaa CHafe-Free Comfort.

8. Jäähdytysryhmän runko
Osta nyt

Osta nyt

Paranna mukavuuttasiMittari näillä erikoistuneilla nyrkkeilijäryhmillä, jotka on valmistettu kosteuden tunnistuskangasta, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen ilmankierron vapauttamaan kehon lämpöä tekemättä kompromisseja liikkuvuuden kannalta. Voit hyötyä äärettömän ulos sen mukavuudesta, joka auttaa parantamaan suorituskykyäsi vaellus-, pyöräilyn tai muun suuren vaikutuksen aikana. Nopea kuivaustekniikka tekee siitä kuluvan tunnin kuluessa pesemästä, jotta voit pakata valoa matkoilla. Toinen jäähdytysryhmän rungon USP on sen 3D-pussi, joka tarjoaa runsaasti tilaa miesten yksityisiin osiin mukavaan kokemukseen.

Oikeiden alusvaatteiden valinta voi antaa riittävästi tukea kivekseillesi muille kuin ne jäähtyvät ja kuivat. Parhaat tuotemerkit tuovat kosteudenpoistotekniikkaa pöydälle, jotta voit keskittyä enemmän tehokkuuden lisäämiseen eikä huolestuneena hiki ja bakteerien kerääntymistä.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *