Jenifer Anniston rokkasi flannel -paitoissa ja pyjama -housuissa televisiosarjassa “Ystävät”
11.2.2018, julkaissut Alanic Global
Tyylikkäimpien julkkisten suhteen kukaan ei voi hylätä taitoa, jota Jenifer Anniston, ammattitaitoinen näyttelijä pitää. Olipa kyse hänen näytöllä pelaamasta hahmosta, tai kun hän on julkisesti ulkonäkö näytön ulkopuolella, hän on aina ollut ehdottoman ilmiö fashionista, samoin kuin rokkanut jokaista ja jokaista hänen tyyli -osuuttaan. Hänen muotitunnelmastaan ​​puhuttaessa emme voi unohtaa hänen Rachel Greene -hahmoa, joka soitti 90 -luvun “Ystävien” ammattilaisten kuuluisassa televisiosarjassa, on näkymä, että hänen hahmonsa siellä pukeutui tyylikkäästi kuin Jennifer todellakin aitossa elämässä!
Tämä julkkis on aina ollut uutinen, jolla on tyylikkäällä ja lumoamaton vaatteiden olemus, joka on hänen mielestään, koska se on lopullinen diva! Pukujen, samoin kuin kylpytakit tai perinteiset farkut, toinen puku, jonka Rachel teki varmasti, tarjosi meille suurta tyyliä inspiraatiota, olisivat vintage flanellivaatteet. Pitämällä mielessä suositun naisten flanellipaitojen ja muiden ruudullinen asut, päättäjät eivät myöskään jättäneet mahdollisuutta saada hänet luovuttamaan parhainta ulkonäköä niissä. Naisten vaatteina 1990 -luvulla vaikuttanut tyylikuvakkeena, samoin kuin saamme sinut peittämään hänen upeimmalla ulkonäöllä ruudullinen flanellipuku Rachel Greene.
Sininen ja valkoinen ruudullinen lyhyt paita
Kohtauksessa, kun Rossilla ja Rachelilla on pienen ei-niin-roomanttisen studen päivämäärä pesulapalla, Rachel rokkasi ihastuttavan ja rentoutuneen kaulan sinisen ja valkoisen flanelli-ruudun paita , joukkueessa korkealla vyötäröllä Capri Pant -sovelluksella tummansinisellä sävyllä. Hänen hiuksensa kytkettynä untuvaiseen solmuun, joka on ehkä pysäyttänyt Rossin putoamisen hänen luokseen uudelleen? Siten, jos sinäkin kuin ruudullinen paitot, voit ehdottomasti kokeilla yhtä naisten ruudullinen flanellipaitoja rajatussa siluetissa.

Tyylikäs ruudullinen mekko
Hän näytti ehdottomasti tyylikkäältä ja upealta, vaikka horjutti ruokaa, välittämättä tarkalleen miltä hän näyttää syödessään! Rachel teki ehdottomasti sydämet räpyttivät rauhoittavan ja hillittyn sinisen varjostetun mekon, jota käytettiin violetissa puolisholkkien korkealla kaulassa.
Vanha instituutin nainen minihameessa
Jaksossa, kun hän oli lastenhoitaja Marcelia, Rossin lemmikkieläinlääkäriä, ja lopulta hävisi sen, jopa ahdistuksen ja huolenaiheiden keskellä, hän herätti suloisimman ilmeen valkoisella täyshihan kilpikonnan kaula -tekilla, kiinnitettynä siihen Valkoinen, punainen ja musta integroitu flanelli ruudullinen luistelija minihame. Älä muista muista nousevia sukkia kengillä, jotka lisäsivät instituutin naisen vibres!
Lumoava vartalo halaa housuja
Ei vain yhdessä jaksossa, mutta näyttää siltä, ​​että Rachel oli kuten vartalo halasi tiukasti asennettuja keskiosaa Flannel -ruudullinen housut! Siksi hänet havaittiin jälleen samoin kuin jälleen ruudullinen flanellihousuissa, punaisella mustalla tai harmaalla tai vihreän mustalla väriyhdistelmällä! Hän käytti niitä joko graafisten tee -paitojen tai tavallisten yksiväristen yläosien kanssa, asettaen aivan uuden ja tuoreen trendin!
Rento pyjama ja shortsit
Jopa kotona, makaamalla ympäri, Miss Greene teki kaikkein suloisimmat, mutta rento esiintymiset viileissä tukkumyynnissä flanelli-pyjama-housuissa sekä shortsit! Hämmästyttävä, he tekivät hänestä yksinkertaisimman, mutta preppy -siluetin!
Jennifer ruudullinen flanellimekko
Vaikuttaa siltä, ​​että hän tykkää myös ruudullinen flanelli -tyylistä aidossa elämässä, samoin kuin todistettiin kävelevän punaisella matolla vähän flanelli -ruudullinen puku sekä mustana että valkoisena, mustalla villatakkilla, ihana hänen persoonallisuutensa kaikkein kiillotetulla tavalla!
Tunnisteet:
Flanelli vaatteet tukkumyynti
Flanell -vaatteiden valmistaja
Flanell -vaatteiden valmistajat
Flanell -vaatteet USA
Flanelli vaatteet tukkumyynti
flanelli pyjama housut tukkumyynti
flanellihousut tukkumyynti
Flanelli -paidat tukkumyynti
tukkumyynti Flannel -vaatteet
Tukkumyynti Flannel -pyjama -housut
Tukkumyynnin flannellipaitit
Naisten flanellipaitoja
Naisten ruudullinen flanellipaidat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *