Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Monet Ann Taylor on menossa Mall-pohjaiseen myymälään jokapäiväiseen työhön, ja miksi ei, se on yksi ainoa vaatekappaleista, jotka keskittyvät Misses-koot (vs. Juniors). Annamme sinulle alhaalla myymälän ostamisen.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kuinka tehdä Ann Taylor

Enemmän kuin vähittäiskaupunki Taylor on henkilökohtainen stylisti, menee askeleen lisäksi tarjoamalla vaatteita neuvoja, ideoita ja aitoa kuulemista myymälöissä ja verkossa. He antoivat paljon huomiota siihen, joten hyödynnä sitä. Peer online-näyttämöllä, pyydä myyntiyhteistyötä apua ja ostavat eri kokoelmia. Jos teet, sinusta tuntuu paljon paremmalta ostoksestasi ja kokemuksesta.

Tyyli schiltsonce saat ostoksille, saatat huomata, että hinnat ovat vähän budjetin ulkopuolella, varsinkin jos olet opiskelija, joka yrittää rakentaa vaatekaapin niin tärkeästä ensimmäisestä työstä. Ann Taylor uskoo sinuun ja näyttää tukensa, ne tarjoavat 20% opiskelijoille jokaisen täysihinnan ostamiseen saakka. Sinun tarvitsee vain lunastaa alennus on läsnä opiskelijan tunnus.

Ja ei-opiskelijoille … Victorian salaisuus ei ole niin ainoa jälleenmyyjä, jolla on hämmästyttävä puolivuosillo. Ann Taylorin puolivuosittainen myynti kulkee vastaavan aikataulun mukaisesti (kiire, se tapahtuu juuri nyt!) Lisäksi 40% alennusta jo merkittyihin kohteisiin. T-paidat 12 dollaria, housut 50 dollaria, ja jopa hääpuvut 200 dollaria tekevät tämän myynnin tarkistettavaksi, mikä voi kätevästi tehdä myymälöissä tai verkossa.

Ann on blogious, rakastamme suurta blogia, ja Ann Taylor’s on melko stellar. Ei vain oppia, mitä brändi on jopa, mutta jälleenmyyjän suunnittelijat ja johtajat jakavat etuja, muotiuutisiaan, tyyliinsä ja muita tietoja aiheista tyylikkäistä, ammattimaisesta, modernista naisista on kiinnostunut. Anna tämä Blogi laukaus ja pian rakastuu.

Palautukset ja RefundSann Taylorin avulla voit palauttaa jopa myyntikohteita 60 päivää niin kauan kuin sinulla on kuitti. Ja jos ostamasi kohde myydään 7 päivän kuluessa ostoksestasi, voit saada rahaa takaisin myös. Mitä et voi saada rahaa tai myydä luottoa? Lopulliset myyntituotteet. Nämä puhdistumisesineet sisältävät 10 dollarin puserot ja hameet. Henkilökohtaisesti, näistä hinnoista, otamme riskin.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *