, joka perustettiin vuonna 2010 ja ymmärretään yhteistyöstä rehellisten tehtaiden kanssa ympäri maailmaa, Everlane on pohjimmiltaan unelma-tuotemerkki. Erinomaisissa kustannuspisteissä ne kattavat kaiken. Head-to-Toe-vaatekaappikiumut (jotka eivät näytä perusellisilta), upeita ja erittäin toimivia lisävarusteita (*yskä*nämä kengät, jotka ihmiset*yskä*), samoin kuin mitä tahansa välillä. kaikki monissa upeita värejä.
Mikä fantastinen sana, Luku.

Iverlanethe -farkkutakki

Ianlanethe japanilainen goweave hihaton kääre mekko

Everlanethe Editor Slingback

Otin juuri äskettäin tämän täysin Everlane -etsimisen spin. Joten teen nyt beeline takaisin heidän uusiin saapumisiinsa kaikille kesällä käytettäville käyttämilleni tuotteilleni. Täällä käytän japanilaista goweave -hihatonta käärmekkoa, jota on saatavana neljänä värinä ja on vain 100 dollaria. Se on valmistettu drapeyista, ryppyjä kestävästä materiaalista ja on ehdottoman täydellinen suoraa työpäiviä. Se on erittäin kovaa ystävällistä, mutta arvostan ymmärrystä siitä, että voin käyttää sitä myös vaivattomasti pommin jälkeen.
Pidän myös siitä, että ylitään sitä brändin farkkutakkilla, koska ymmärrät tarkalleen kuinka ilmastointi voi saada. Siinä on paras jonkin verran suuri siluetti ja sellainen suuri rakenne-se on todella ainoa meno-kaiken takki, jonka vaaditaan pakata viikonloppuna rantalaukkuun, kun lämpötilat alkavat kiivetä. Kaikki muu tuntuu typerältä tuoda ympäri.
Ja koska ainoa asia, josta pidän paljon enemmän kuin loistava asunto Kenkä koko kesän. Ole hyvä ja ota hetki ihailla kantapäähihnaa ja sitä upeaa neliömäistä vampia. Joten imarteleva, voin vaatia palata takaisin tähän versioon.

Iverlanethe -farkkutakki

Everlanethe Editor Slingback

Myös sana tästä laukusta: pidän tästä laukusta. Se vie sinut minne tahansa kesällä, tieretkistä puistojen piknikille, mikä tarjoaa parhaan rakenteensa, joka ei floppaa joka kerta. Totuus, että se on avoin yksinkertaisen pääsyn saavuttamiseksi, on todella suuri hyöty kesätoimintojen aikana, kun vaadit pystyä nopeasti ja nopeasti saamaan perusteet (pyyhkeet, ranta lukee, pullon avaajat, sinä nimeät sen!) Skin kuin samoin kuin samoin kuin Ulkona ilman vyötäröä tai puristamista paljon haastavampaa kantolaukkua. Sitä on saatavana seitsemänä (jep, seitsemän) väriä ja 175 dollaria korkealaatuisesta italialaisesta nahasta, jota et todellakaan voi voittaa sitä.

Everlanethe Day Market Tote

Jos vaatekaappi on vähemmän valmis lämpimään sääolosuhteisiin kuin haluat sen olevan, tyyli pikakuvake on ikuinen. Mitä tahansa vaaditaan päivittäiselle, melko luodut, monipuoliset, edulliset, korkealaatuiset ja vain niin tyylikkäät. Kun otetaan huomioon, että siellä on lämmitä – olkoon puku kuin se.

Kiitos Everlane ja Shoppstyle kumppanuudesta tässä viestissä!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *