Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Monet vaatetyyppiä eivät tarjoa riittävää plus-koon vaihtoehtoja. mutta emme voi todella todeta täsmälleen sama noin plus-koon farkut. On olemassa useita merkkejä upeiden denim vaihtoehtoja, kuten ASOS Curve, universaali Standard, Ashley Stewart sekä jopa pysyvästi 21.

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jokainen merkki on oma otos farkut kurvikas naisille, joten olemme luoneet tämän osto-opas auttaa navigoimaan denim maisemaa.

Miten ostaa Plus-Size Denim

Tässä ovat yrittäneet ja totta vinkkejä osto plus-koon farkut.

Tarkista aina vähintään 3% elastaania materiaalia farkut. Spandex auttaa heitä säilyttävät muotonsa sekä niinikään halata käyrät.
Tutustu myymälöissä kuten Marshallin sekä Ross, joka on aina varma valinta plus-koon farkut erittäin järkeviä hintoja.
Osto farkut, jotka sopivat sinulle, vaikka et pidä numero. Kukaan ei voi nähdä, mitä kokoa olet pukeutunut, mutta jokainen voi nähdä, että paljastava osoitus huonosti istuvat farkut: muffinssi alkuun.

Paras Plus-Size Farkut Styles

Parasta chic tyyli

Vero Moda Curve Skinny farkuissa, $ 48 ASOS

Luiseva farkut ovat seksikkäitä sekä tyylikäs. Ja, kurvikas naiset etsivät kovaa luiseva farkut. Älä pelkää, että kapeat jalka – mennä löysempää, flowy ylä- tai lisätä räätälöity bleiseri tasapainoisen ilmeen.

Joitakin paikkoja ostaa plus-koon skinnies jotka eivät ole kovin kalliita ovat:

kaupunki Chic
aukko
Asos
Ashley Stewart

Paras plus-koko farkut tasapainoinen muoto

Joss korkea vyötärö leveä jalka farkut, $ +54,99, vain olla

Leveä jalka farkut ovat parhaiten plus koot, koska ne tasapainottavat lonkkaan sekä reidet kanssa muualla elimistössä. Tämä tyyli näyttää erittäin kiillottaa tie-kaulan puserot sekä paksu korot.

Osta edullinen laaja-jalkainen, korkea-kavennettuja tyylejä:

yksinkertaisesti
Asos

Kulutusta kaikkialla farkut

Rento Boot Jean Dark Wash, $ +64,90, paahtava

Bootcut farkut pimeässä pesula ovat todella monikäyttöinen. Käytä niitä töihin tai päivämäärän tai käynnissä asioilla. He näyttää upealta teitä he venyttää jalkoja sekä pyöristää takapuoli.

Käypä hinta laadukas pari bootcut farkut näyttää olevan $ 90 seuraavassa sekä ylös. Säästää taikina pois, että hinta, ostoksia:

Paahtava
Macy (etsiä myynnin I.N.C. tuotemerkki)
Nordström Rack

Parasta rento tyyli

Premium Stretch kultaseni Jean, $ +36,49 (myytävänä), paahtava

Poikaystävä farkut ovat suloisia sekä nenäkäs kun pariksi korot. alkuun ne pois t-paita ja, valinnaisesti, rento bleiseri.

Tämä siluetti tarjoaa rennot, mutta silti hahmotellaan muoto sekä komeilu käyriä. farkut ovat paras plus koko, koska ne tarjoavat Rento silti hahmotellaan oman muodon.

Kuten Bootcut tyyliin, suuri pari kultaseni farkut yleensä kuljettaa jyrkkä kustannukset tunniste. Pitämään Jean ostoksen alle budjetin, kokeile:

Paahtava
Macy (ostoksia myynti)
JCPenney

Parasta flaunting käyrät

ASOS tyyli Curve Bell leimahtaa farkut, $ 56, ASOS

Flare jalka farkut ovat paras plus koko naisille, jotka haluavat kiertämiseen niiden käyrät ansiosta tiukempi istuvuus vyötärö sekä lonkan. Tämä siluetti on hauska retro tuntuu, joka soveltuu fashionistas jotka haluavat käyttää jotain hieman erilaista. pari leimahtaa farkut V-aukkoinen kietaisupaita mahdollisimman suuren vaikutuksen.

Osta plus-koon, leimahti jalka farkut näissä myymälöissä:

Asos
J. Jill
Nordström Rack

Paras Plus-Size Farkut Kaupat

All-around, paras paikka ostaa tahansa tyyliin plus-koon farkut on oltava Torrid, jonka jälkeen ASOS. Lucky Brand, Macy sekä Nordström ovat hyviä vaihtoehtoja samoin jos et mielessä odottaa myyntiin.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *