Mitä amerikkalaisia ​​jalkapallovaatteita sisältää?
26.02.2016, lähettänyt Alanic Global
Jalkapallo -vaatteet kattavat laajan valikoiman vaatteita, joita pelaajat käyttävät, joihin sisältyy paitoja, pelipaidat, housut ja sukat. Se sisältää myös vaatteita, joita käyttävät pelin kannattajat ja fanfaariyhteisö, joka sisältää t-paitoja, hattuja ja toppeja. Gridiron -urheilun (amerikkalainen jalkapallo) tarvittavat vaatteet sisältävät:

Jerseys: Jalkapallopaidat ovat lyhytaikaisia ​​ja kuluneet pehmusteen yli suojaamiseksi. Ne ovat aina yhtenäisessä värissä ja niissä on pelaajan nimi ja numero. On välttämätöntä, että paidat ovat riittävän suuria, jotta sen alla voidaan käyttää suojaavaa pehmustetta, mutta sen pitäisi olla riittävän tiukka tarjoamaan tiukasti istuvuutta. Se on tyypillisesti valmistettu spandex- tai mesh -materiaalista, jolla on kosteuskyvyä, jotta lämpötilasta riippumatta pelaajat voivat pysyä viileinä, kuivana ja mukavana.

Amerikkalaiset jalkapallovaatteet sisältävät myös puristus-t-paidat, joita käytetään suojaavien pehmustuslaitteiden alla, ja se voi olla lyhyt tai pitkähihainen. Ne on valmistettu hengittävistä materiaaleista ja kehitetään, jotta pelaajan tuntemaan olonsa lämpimäksi kylmissä leikkiolosuhteissa, samalla kun se mahdollistaa kosteuden ja lupauksen tuulettaa.

Housut: Jalkapallohousut on valmistettu tiukasti istuvasta spandex-materiaalista ja se ulottuu polven tason alapuolelle. Ne on kehitetty taskuilla, jotta suojavarusteet voidaan asettaa helposti. Nämä housut on värikoodattu vastaamaan joukkueen väriä ja muodostavat osan univormusta, jolla joukkue tunnustetaan.
Sto Stowing: Professional-pelaamiseen jalkapallo-sukkien tai sukkien on oltava polvipituisia, mutta pelaajille, jotka pelaavat yliopisto-, yhteisö- tai lukion jalkapalloliigoilla, heidän on käytettävä nilkkaa tai nilkan pituutta. Johtavat suunnittelijat ja tuottajat ovat kehittäneet sukat grund-rikkovan saumattoman tekniikan avulla, jotka tarjoavat korkeinta mukavuutta, sopivat viihdyllisesti ja antaa pelaajan ajaa suuremmalla vapaudella ja helpolla.

Amatööri- tai ammattilaispelaajien on pakollista käyttää parasta amerikkalaista jalkapallovaatteita mukavuutta ja suojaa varten kentällä. Suojauslaitteet vaaditaan myös pelaajien suojaamiseksi tapahtuvan intensiivisen kosketuksen aikana. Jos olet jalkapallojoukkueen omistaja tai kouluttaja ja haluat luoda joukkueellesi selkeän univormun, joka tekee heistä helposti erotettavissa vastustajasta, ota yhteyttä suosittuihin tuottajiin ja tukkumyyjiin ja kysy räätälöityjä vaihtoehtoja parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Voit saada korkealaatuisimpia, räätälöityjä amerikkalaisia ​​jalkapallovaatteita tukkuhintaan, jos teet irtotavarana.

Tunnisteet:
Amerikan jalkapallovaatteet
Amerikan jalkapallovaatteet
Amerikan jalkapallovaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *