Okei, kaikki Sharonin taput, joka on tehnyt ensimmäisen pukunsa! Se on duro, ja se on todella ihanaa, varsinkin erittäin ensiksi vaivaa. (Jonain päivänä minä laitan kuvan ensimmäisessä mekossa, kun olen tehnyt, kun voin selvittää menetelmää Photoshopille paitsi valitettavat olkaimet, mutta myös kourallinen nauhat, joita minulla ei ole Selitä, että olin erittäin tyytyväinen kustannuksista viikossa minun kesäisin pakopaikka testiin ja noin latinaksi. Oho, samoin myöhään.)

Hän sanoo, että on “paljon bittiä virheitä”, mutta en näe mitään kannattaa osoittaa pois (plus se ei ole kuin valmis käytettäväksi, on aina täydellinen) ja värit todella sopivat hänelle, joten minä taas, brava! Sharon, mene ulos ja tee se uudelleen. Seuraavan kerran ei ole niin tuskallista, lupaan.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kuinka vastata kritiikkipäähän 18, 2008
Secret Live Gowns # 14March 27, 2008With 80 kommenttia
LinkTastic perjantaina lopettaa kaikki linkkastic FridaySmeny 16, 2008

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *