Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Useimmat meistä vain kaadavat jäänne olut alas pesuallas. Kuitenkin on olemassa useita hyödyllisiä (ja ympäristöystävällisiä) tapoja käyttää tätä ei-toivottua olutta.

Cool olut mukit yli puinen pöytä.

10 oluen käyttö

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Orgaaninen tuholaisuri

OK, se kuulostaa sairaan, mutta slugs ovat orgaaninen puutarhuri Arch Nemesis. Sen sijaan, että metsästää pieniä suckers alas ja vuotanut heidät suolalla (erittäin brutto katsella), tarjoavat viileää, virkistävää yhtä hyvin kuin ainakin kuolla onnellinen. Ota purkki (spagetti kastike purkki tai jotain vastaavaa, jossa on puristettu suu Puutarhassa laita pullo sen sivulle niin, että suu pääsee liuskoille.

Tuo säteile takaisin puiset huonekalut

Kevyesti vaimentaa mikrokuituliina tasaisella olut. Hiero varovasti puiset kalusteet.

Poista nämä itsepäiset tahrat

Seuraavan kerran, kun vuotat viinirypälemehua matolla, kokeile tätä temppua: vaimentaa kangas klubiliuosta sekä huolellisesti DAB värjätty matto. Sitten vaimentaa kangas kevyellä olutella sekä toistaa värjätyn maton dabbing prosessi. Pinta maton höyrynpuhdistimella vetää nopeasti tahra ja nosta haju matosta.

Kultainen kiillotus

Liota kultaiset kaulakorut, rannekkeet sekä renkaat olutta kulhoon. Poista sekä kiillotus kuivalla kankaalla.

Live Bee Free

Oletko koskaan viettänyt Camping Matkat tai grillit, jotka mehiläiset? Ei meidän käsitteemme hauskaa. Kokeile tätä pientä temppua: Täytä muutamia pieniä kulhoja tai säiliöitä oluen kanssa sekä asetettu grillisi tai leirintäalueen ympärysmitta. Mehiläiset houkuttelevat oluesta sekä vähemmän kiinnostuneita ruokasi.

Tuo ympäristöystävällinen takaisin nurmikolle

Pesky ruskeat paikat nurmikolla? Kaada jotain olutta kyseiseen ruskeaan alueeseen sekä päivän kuluessa, se muuttuu vihreiksi. Oluen ainesosat edistävät ympäristöystävällistä kasvua.

Tehdä oluen leipää

Yksi 12 unssin olutta sekä paljon muita ainesosia, joita olet makasi talon ympärillä, voit tehdä helppoa, erinomaista olutta leipää. Katso tämä resepti Allrecipes.com

Hoppy valittaa Hoito

Kun hiukset pestään, hieronta kuppi lämpimää olutta päänahan. kääri pyyhe ympärillä hiukset sekä anna sen olla tuntia ennen huuhtelua.

Lannoittaa

Tämä on erinomainen käyttää kaikille niille puoli humalaisen pullojen jäljelle, kun puolue! pour ne kotiisi kasveja tai puutarha. Hiiva on loistava lannoite.

Marinadi lihaa

Olut tekee erinomainen maustua kanaa, naudanlihaa tai kalaa!

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *