< - Osta ilme Onko suunnitelmia uudenvuodenaattona? Jos et ole varma mitä tehdä, tässä on 10 hauskaa tapaa juhlia uudenvuodenaattona kotona. Vain muutamassa viikossa soimme uudella vuonna. Oletko niin järkyttynyt kuin minä? En vieläkään voi uskoa, että 2020 on käytännössä yli 2021. Niin paljon, mitä on tapahtunut tänä vuonna, olen varma, että jotkut teistä ovat valmiita uuteen vuoteen ja uuteen alkuun. Uuden vuoden lähestyessä jätetään ihmettelemään, kuinka juhlia tietäen, että tämän vuoden juhla on niin erilainen nykyisen Ajax Paita pandemian takia. Maailman nykytilanne on parasta juhlia turvallisesti kotona. On niin paljon tapoja, joilla voit juhlia kotona. Alta löydät 10 hauskaa tapaa juhlia uudenvuodenaattona kotona.
Minulle uudenvuodenaatto on yleensä vietetty perheeni ja lasten kanssa ennen siirtymistä Crossoverin keskiyön kirkon palveluun. Kun asiat menevät tänä vuonna, perheeni ja aion viettää uutta vuotta kotona ja olen tajunnut pitävän hauskaa lasten kanssa. Siksi olen keksinyt hauskoja aktiviteetteja, jotka sopivat lapsille, pariskunnille tai perhejuhliin.
Uuden vuoden aattona juhlia ei peruuteta huolimatta siitä, kuinka erilainen tämä vuosi osoittautui. Voit turvallisesti juhlia rakkaansa kanssa kotona sisällyttämällä nämä aktiviteetit… Vierittäen jatkuvasti…

10 hauskaa tapaa juhlia uudenvuodenaattona kotona
Pukeutuminen: Vain siksi, että oleskelet kotona tämän uuden vuodenaattona, ei tarkoita, että et voi pukeutua. Heitä normaali juhlapuku, meikki, lausuntokorvakorut ja juhlia koko päivän. Mutta jos päätät pukeutua, tee siitä hauskaa ja ikimuistoinen. Voit mennä ulos juhlallisessa ulkonäkössäsi tai käyttää vastaavia pyjamoja kumppanisi että perheen kanssa.
Tilaa maukas illallinen uudenvuodenaattona illalliselle tai tee samoin paahtoleipä brunssi aamulla. Tämä on hyvä aika tukea paikallisia ravintoloitasi.
Pelaa joitain uudenvuoden Eve Bingoa sekä perheen lautapelejä: Kerää kaikki suosikkilautapelisi Scrabble, Trouble Game, Sorry Game, Connect Four,… voittaja saa ylimääräisen alkupalon.
Go Down Memorial Lane: Kaiken kaikkiaan, vaikka monille meistä on ollut vaikea vuosi, tämä on hyvä aika heijastaa ja mennä alas muistikaista. Katso vanhoja kuvia perheen ja lasten kanssa ja muista kaikki tarinat kunkin kuvan ja hetkien takana
Isäntä zoom -juhla ystävien kanssa: Kuka sanoi, että zoom -juhlat eivät ole hauskoja? Ei kukaan! Pukeudu ja isännöi zoomausjuhlia ystävien kanssa. Järjestäjäpelejä pelataan sekä ammuttamaan juoda.
Elokuvat ja popcorn: Binge suosikkiohjelmasi, elokuvia tai nauti uusista, kuten kumoamisesta, 90 päivän morsiamena, kruunu vastaavista pyjamoista. Voit myös käyttää tällä kertaa nauttiaksesi kotivideoista, jotka sinulla on, kun muistat noina hetkinä.
Perheenpoistometsästys: Tämä on hauska aktiviteetti Arsenal FC Paita lasten kanssa. Perusta kodin metsästys vihjeillä ja aarteilla. Pyydä jokaista henkilöä tekemään toimintaa, kun sitten etsi jokainen vihje tai jokaisesta määränpäästä.
Tee lähtölaskenta lahjapussi: Aseta eri aikoina illallisen jälkeen joka tunti avataksesi lähtölaskentapussin. Esimerkiksi AC Milan Paita nämä lähtölaskenta -lahja -aukot voivat alkaa klo 19. Avaa joka tunti keskiyöhön asti uusi laukku. Laukku voi sisältää yksinkertaisia/hauskoja aktiviteetteja. Tämä on hieno tapa pitää lapset sekä kaikki ekstaattiset että valppaina. Tässä on esimerkki asioista, jotka sisällytetään laukkuihin: laukku 1: karaoke -aika: pyydä kaikkia laulamaan tai suosikkikappaleen
Laukku 2: Valitse satunnaisesti elokuvan kuva laukusta katsella
Laukku 3: Taide sekä käsityö
Laukku 4: Avaa suosikki karkki
Laukku 5: Jälkiruoka -aika

Katso uudenvuoden lähtölaskenta: televisiossa on paljon uudenvuoden lähtölaskenta -ohjelmia. Rakastan nauttia New Yorkin palloa.
Suunnittele uusi vuosi: Vaikka olet pohtinut menneisyyttä, on aika suunnitella uutta vuotta. Tuo kalenterisi ja suunnittele uudelle vuodelle asiat syntymäpäiväjuhlista, perhelomalle vuosipäiville. Älä unohda suunnitella päivämääriä.

< -

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *