“Tee It Now” Adoben 1 minuutin Photoshop-opetusohjelmat
Adobe on todella määritellyt tavan, jolla työskentelemme digitaalisella aikakaudella. He antoivat yhtenäisesti miljoonille ihmisille menestyä työssä, jota ei edes ollut muutama vuosikymmen sitten.
Ne osallistuivat sekä työkaluilla että oppitunteilla, jotta he tasoittavat tietä uskomattomille digitaalisille malleille ja kuville. Voitko ajatella Internet-hallinnoimia aikoja ilman Photoshopia?
He ovat jatkuvasti tarjonneet parhaita graafisia suunnittelutuotteita viimeisen 20 vuoden aikana pitäen heidän innovatiivista ominaisuuttaan. Uusin panos on sarja opetusohjelmia, jotka ovat sitoutuneet parantamaan kaikkia siellä olevia profektoreita.
“Tee se nyt”, sitä kutsutaan, mikä on erittäin sopiva nimi, koska ei ole yli minuutti -opetusohjelmaa. Joten voit päästä harjoitteluun parhaiten silloin ja siellä. Videot ovat lyhyitä, laajoja ja kiinnostavia, keskittyen taitoihin, jotka kaikkien Photoshop -käyttäjien pitäisi hallita. Tahti on varmasti hiukan intensiivinen, ja aloittelijana voisit tuntea olevansa hukkua, mutta voit aina hidastaa videota, ostaaksesi perusteellisesti jokaista vaihetta.
Adobe -video -oppaita on tällä hetkellä 4 ja jos seuraat heidän YouTube -kanavaa ja tilaat, näet ensimmäisenä, kun jotain uutta on.
Tässä on pari niistä opetusohjelmista, jotka tekevät kaikesta niin helppoa!

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *