Addi Bluetooth-kaiutin 6 värillä näyttää hyvältä millä tahansa pöydällä ja on kevyt ja helppo matkustaa. Kuva näyttää Standard Pad Print. Vapaa käyttöönotto ja ilmainen painatus Kun mainitset tämän blogikirjoituksen!
Musta lahjapakkaus T230 Magneettinen sulkeminen sisälsi ilmaiseksi (räätälöinti valinnainen). Alkaen 40 – $ 52; 15 yksikköä.

Useimmat kannettavat puhujan myynninedistämistuotteet ja jopa ne, joita löydät alennusmyymälöissä, ovat roskaa ja siksi ei ole koskaan takuuta. Ei tämä! Nauti laadukkaasta äänestä, joka tukee yhden vuoden valmistajan takuu. Power-myyntiin ja varattu toimeenpano, Addi Bluetooth-kaiutin on täydellinen ratkaisu välittömään neuvottelupuheluun ilman ongelmia, jotka usein liittyvät sisäänrakennettuihin mobiilikaiuttimiin. Aikuisille, teini-ikäisille ja opiskelijoille jakavat suosikkimusiikkisi missä tahansa.

Tapoja käyttää:

Instant-neuvottelupuhelu

Kannettava musiikkilaatikko

Lataa äänikirjat ja ohjelmat mobiililaitteellesi, kuuntele Bluetooth-kaiuttimessa

Mitä mukana on:

Puhuja

Musta lahjapakkaus

Käyttöohje mukana

Monikäyttöinen lataus / audiokaapeli USB: llä, Mini-USB: llä ja 3,5 mm: n liittimillä

Miksi Bluetooth-kaiutin on suuri myynninedistämis- ja kannustinlahja?

Kevyt: Helppo matkustaa

Universal / Unisex: Jokaisella on tarve

Äärimmäisen epätodennäköistä heitetään ulos tai jälleen lahjakas

Pitkän aikavälin näkyvyys

Muuttuva tulostus voi tehdä siitä hyvin henkilökohtaisen ja rajoittamattoman vaihtoehdon – työntekijän nimen, asiakasnimen, joka juhlii x vuotta yhtiössä, kuukauden myyntiä, tapahtuman nimi ja paljon muuta.

Suositellaan:

Yritystoiminta: Erityiset asiakkaat, hyväntekeväisyyshuutokauppa, Executive lahjat

Työntekijöiden kannustimet, työntekijöiden palkinnot

Kaiuttimien mukauttaminen:

Taidemalleja saatavilla – Luo oma Bluetooth-kaiuttimen virtuaalinen näyte täällä

Vähintään 15

Pad-painatus (kuvassa)

Laser kaiverristus-gun metalli

Kukkui Mehly – (katso video logos päälle)

Kysy noin 2 ja 3 kpl Gift Set Combo-paketteja lahjapakkauksessa

Muuttuva tulostus: Malline käytettävissä, muokata nimiä, tapahtumia jne

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko tilata ilman räätälöintiä? Joo.

Kuinka kauan se kestää mukautetun logon kanssa? Suunnittele viikko todisteelle ja hyväksyttäväksi ja toinen viikko tuotantoon. Pyynnöstä nopeammat ajat.

Mistä ostaa:

Ceopolfshop-kampanjakkosivulla luetellaan vain kaiutin; Soita lahjajoukkoihin.

Hyvä: Addi Bluetooth-kaiutin
Parempi: Addi Bluetooth-kaiutin & Stylus 2 Piece Lahja Set $ ​​44 – $ 56
Paras: Addi Bluetooth-kaiutin & Stylus 3 kpl lahja asetettu $ 90-105. Set sisältää I111 Spider Rollerball Pen / stylus, T230 Addi Bluetooth-kaiutin ja T100 PARDO 2,600 MAH Power Bank (kaikki iPhonet, iPads, Samsung ja Blackberry Devices)

3 Piece Electronics Lahja, jossa Bluetooth-kaiutin, laturi ja stylus kynä.
Ceopolfshop myy kaikki esitetyt kohteet ja luettelossamme. Yritysten ja vieraanvaraisuusasiakkaiden osalta suosittelemme kutsumaan 800 toimitusjohtaja-1899 tai lähettämään sähköpostia. Meillä on lahjoja miehille, naisille ja Unisexille kaikilla hintapisteillä ja voi pakata useita esineitä, mukaan lukien lahjapakkaukset erikoisasiakkaillesi tai työntekijöille. Soita hinnoittelusta.

Täytyy suunnitella kannustinohjelma? Ota yhteyttä CEOGOLFSHOP mukautettuun ohjelmaan, jossa on täytetty ja valinnainen verkkosivusto lunastukseen.

Tietoja Ceopolfshop: Ceogolfshop, on 100% naisten omistama Business Florida Corporation, joka tarjoaa ylellisiä miesten vaatteita, lahjoja ja räätälöityjä tuotteita yritys-, vähittäis- ja tukkumyyjälle. Yksityiseltä etikettiin ylimmälle ylellisille tuotemerkkeille, Ceogolfshop valmistaa tai lähteitä lähes mitään. Lisätietoja saat yhteyden myynnistä.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *