Okei, et voi kertoa minulle, että tämän mekon kuvittajalla ei ollut sivupanejaa virkamiehen kanssa siitä, onko hän saanut tätä hattua (vasemmalla) menneisyydessä. Näyttää siltä, ​​että hän voitti.

Ja tarkista nainen, joka ei käytä tilaa ulkomaalainen hattu. Hän on tietenkin (tuomitsi hänen hopeakarvoistaan ​​ja kovaa ilmaisusta) hyökkäysryhmän johtaja. Furious, että he ovat laskeutuneet planeetalle, jossa heidän ulospäin ulkonäköönsä aiheella heitä toisen luokan hoitoon, räikeisiin ehdotuksiin ja hattuihin, kuten tähän, hän on päättänyt ohittaa esimiehensä ideoita ja aikatauluttaa tämän planeetan välittömään hyökkäykseen. (C’mon! Se selittäisi niin paljon!)

Joka tapauksessa, pidän todella tämän mekon vyötärölta ja pieni takki. ja kurssin ulkomaalaisten hyökkäyksen selitys siitä, miksi asiat ovat olleet niin hulluja viime aikoina. Kuvio on 8,80 dollaria (olen varma, että numerologit keskuudessamme kerro minulle tämän numeron merkityksestä) eBayssa. Klikkaa kuvaa ostaa.

(Olen ollut trolling kuvioilmoitus tänä viikonloppuna, ei duro mekko, yllättävän, mutta kuvioin näen ehdottoman selvästi pääni ja joka ei näytä olevan olemassa. Haluan yhden niistä puvuista, joissa takissa on raglan-hihat ja Äännetty kääntö takana, kuten trapetsit takki, vain lonkan pituus. Joo, näet sen liian, oikein? Damned, jos voin * löytää * se.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006
Kysymys Olettamukset 18, 2006
Secret Live of Mekot Vol. 9 14.4.2006

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *