valtavat t-paita -suunnittelupaketit
Oletko edelleen shokissa Game of Thronesin päättymisestä? Älä huoli – en aio pilata mitään sinulle. Mutta minun on rohkaistava teitä pysymään sosiaalisessa mediassa, kunnes näet jakson.
Luulen, että yrität jo välttää spoilereita myös töissä, joten yritän pitää sinut mielessä miehitetynä antamalla sinulle hyviä graafisia suunnitteluuutisia, jotta voit myös heittää kollegasi tapaan ja tehdä niistä Sulje viime yön jaksosta.
Tänä maanantaina ehdotan, että aloitamme t-paita-suunnittelupaketilla, suoraan yhdeltä t-paitotehtaan suunnittelijoista, Giuliano. Voit saada 127 T-paitamallia, valmis tulostamaan, vektorimuodossa 54 dollarilla. Nämä tuotteet vähittäisivät yleensä yli 2100 dollaria, mutta rajoitetun ajan, yhteistyössä sivustomme kanssa suunnittelija käyttää näitä ammattimaisia ​​T-paitakuvioita 98%: n alennuksella!
Alla näet muutaman pakettiin sisältyvistä malleista:

Ja toinen hyvä uutinen on, että tämä on toinen paketti, jota suunnittelija tarjoaa, kun taas ensimmäinen oli saatavana takaisin syyskuussa 2015. Niille, jotka jättivät tämän ensimmäisen, voit nyt saada kädet vain 54 dollarilla, mikä Pitää myös 127 t-paitamallia.
Alta löydät joitain malleja.

Molemmat nippu -malleja on saatavana AI- ja EPS -muodoissa.

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *