Flannel -vaatekappale eri tilanteisiin
29.01.2020, julkaissut Alanic Global
Kun menemme mukavasti ja rento vaatteisiin, jotka ovat myös trendikkäitä, mieleen ensimmäinen asia on flanelli pukeutuminen. Olipa se nainen tai kaveri, melkein kaikilla on kaapissa tai kaapissa. Painikkeiden flanelli-tee-paidat ovat syksyn kauden valkoisia teepaitoja. Ne ovat tyyppisiä välttämättömiä, jotka valitsevat melkein kaiken, se voi saada sinut näyttämään uskomattoman perus-, naisellinen tai punk.

Paeta pestyltä flanellisi säärystimillä sekä saappaiden yhdistelmällä muutaman perinteisen tyylitekniikan kanssa, jotka tekevät katetusta niin paljon yksinkertaisemmaksi. Katsotaanpa muutamia kiehtovia flanelli-asusteita, viisaita menetelmiä, joita et ole koskaan ajatellut menemään ruudun ja nykyisten naisten vaatteiden tukkumyynnin muotoiluun.

Ensinnäkin täällä on joitain peruskäytäntöjä, jotka on pidettävä mielessä ennen kuin lahjoitetaan kyseinen flanelli -ilme:

Älä piristä myös ulkonäköäsi paljon asettamalla tyylikäs väripaita napaamattoman, ruudullinen flanellipaita.
Älä koskaan laita mitään muuta, joka on saanut ruudun suunnittelun, kun laitat ruudun flanellipaitaa.
Voit luovuttaa pitkän flanellin mekkoksi.
Jos laitat roikkuvan flanellin, yhdistä se joko laihaan denimiin tai säärystimiin.

Tyylioppasi:
Paras flanelli väri
Mikä tahansa väri, jonka tyylikäs on eniten, olisi sinulle paras. Siitä huolimatta flanellin jahtaissa väri, joka ylittää kaikki muut, on punainen. Punainen on tyylikkäin, se näyttää rauhalliselta, mutta rohkealta.
Hipsterin ulkonäön saaminen
Hipsterit eivät vain laita flanellia, he omistavat sen! Yleinen ilme on shortsien asettaminen tavallisella teepaitalla yhdessä vyötärön ympärille kytkettyjen flanelli -teepaitojen kanssa. Tai he painaavat sen alas yhdessä Capri -farkkujen ja flaneelin taitetun ihanteen hihan kanssa yhtä paljon kuin kyynärpäänsä.

Juhla näyttää
Sosiaalisia kokoontumisia varten voit käyttää paljon flanellivaatteita. Flannelleja ei ole aina ruudullinen, niitä on myös saatavana tavallisissa väreissä. Niitä ei käytetä vain kylpytakina että teepaitoina myös sopivina. On olemassa useita flanelli -motivaatioita, joista voit hyötyä. Valitse vain tyyli, joka sopii sinulle hienoimmaksi, ja anna sinun olla itse.
Napin alasflanellipaita
Flanelli Tee -paita, jonka kaikki painikkeet on tehty, on ensisijainen ja sopiva menetelmä sen flauntille. Se näyttää tyylikkäältä ja siisteltä täsmälleen samaan aikaan. Jotta ulkonäkö on hiukan potkut takaisin, voit heittää repiä denimin sen kanssa.

Yritysten omistajat, jotka haluavat irtotavarana ostaa tukkumyynnin flanelli -teepaitoja myymäläänsä, voivat ottaa yhteyttä yhteen näkyvään valmistajaan. Ainoa, että vaadit mennä, on mennä heidän valtavan vaatekallistonsa kanssa, valita tarvittavat palat ja määrittää tukiastiryhmälle saman.

Tunnisteet:
Flanelli Tee -paidat tukkumyynti
Tukkumyynnin flannellipaitit
Tukkumyynti Flannel Tee -paidat USA
Naisten vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *