Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jos olet hieman vähemmän painoarvoa, se on hankala löytää kappaletta kunniaa mittasuhteet täydellisesti. Niille meistä alle 5’3 “, joudumme liian antelias jalka-pituudet sekä toppeja sekä leningit, jotka ovat hyvin pitkiä kehossa jokaisella ostamista matkaa. sekä kun ostoksia viralliset pieni vaatteita osio, hyvin, Totta puhuen. Se vie paljon metsästys löytää niille parhaiten petite kappaletta.

Onneksi pääkadulla on saavuttamassa tarpeisiin meille pienempiä naiset. paljon enemmän vähittäiskauppiaat kuin koskaan tarjoavat suurempia sekä paljon parempi petite alueita. Tehdä keväällä ostamalla tehokkaan tänä vuonna olemme skannattu preferred myymälöiden sekä muokattu alas meidän top pieni poimii snap nyt.

Petite Flora Midi Dress

ASOS Kukka Organza Bardot Midi, $ 145, ASOS

Ei kevät vaatekaappi on yhteensä ilman kukka prom pukeutuminen. Go-valintaan häitä, juhlia sekä erityisiä kesäisin otteeseen tämä kevyt organza valinta on ajaton klassikko. Off-the-olkapään bardot holkki on erittäin mairitteleva sekä alla polven helmapäärme on aina niin naisellinen. joukkue sen neutraalilla korkokengät sekä perus kytkin kokonaismäärään ulkoasua.

Petite Denim apuohjelma Suit

Hihaton apuohjelma Denim Jumpsuit, $ 88 Nordström

Rento, oleskelu jumpsuits ovat äärimmäistä laiska päivän kastiketta. He ovat molemmat tyylikäs sekä mukava, sekä vakavasti malli tällä kaudella. Pari perus tasainen sandaalit aurinkoisina päivinä tai, jos sää ehto on viileämpi, kerros jopa kevyt neuleita.

Petite Trenssitakit

Petite Kevyt takki, $ 160, Topshop

Siirrät vaatekaappi välillä talvella ja keväällä yhdellä yksinkertaisella uudella trenssi. Tämä turvavyötä, vaaleanpunainen numero toimii samalla hyvin päivää toimistossa tai päivää kauppakeskuksessa. Suunniteltu erityisesti petite kehyksiä, tämä terävä räätälöity takki vyöllä on vaivaton tapa pistää joitakin vaaleampaa omaan vaatekaappi.

Petite Daisy Tube Housut

Petite Daisy Tube housut, $ 24, Dorothy Perkins

Astu ulos mukavuusalueelta tänä keväänä sekä oja go-farkut. Nämä Daisy tulostaa putki housut ovat erittäin imartelevaa ansiosta niiden istuva muotoilu. Yksivärinen tulostaa hetkessä piristää ensisijainen kerma paitoja sekä add korko tulee muutoin yksiväristä ilmeen. Nilkka-Grazer leikkaus auttaa tuottamaan illuusio pidemmät lahkeet liikaa.

Petite Moto tyyli villatakki

Ralph Lauren Moto tyyli villatakki, $ 49 Bloomingdales

Rohkeita värejä hetkessä piristää mielialaa. Tämä Rajattu moto tyyli villatakki takki kokoaa yhteen kaikentyyppisiä farkut sekä tee combo, heti annat porukka paljon kiillotettu tuntuu. sekä älä anna keltainen värisävy pelästyttää teitä. yhdistää sitä tummat housut sekä kevyen tee samoin kuin sinulla on idioottivarma rennon ilmeen.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *