klassinen musta tai mocha tai muoti sininen tai iris, nämä housut ovat kuuma 2013 muotityyli. Uusi puuvilla-sekoitus Miesten housut ovat erittäin pehmeitä ja niillä on vain vähän elastaania minimoida kutistuminen, lisää mukavuutta ja pitää tyylikäs ulkonäkö tuoreina. Litteät edestä housut ovat nidonta mille miesten vaatekaappi.

Kuva: iris housut bugatchi uomo

Valmistus SKU: NX6000P35Y

CEOGOLFSHOP Tuotekoodi: Bugatchi-Pant
Kangas: 96% puuvillaa, 4% elastaania
Värit: musta, iris, mocha, laivasto
Varastossa koot: 32-40 vyötärö, 32 ja 34 Inseam
Konepesu kylmä, lämmin rauta tai kuivapesu
Vähittäiskauppa 179 dollaria

Osta verkossa: Miesten puuvillahousut bugatchi uomo urheiluvaatteet

Tietoja Bugatchi Uomosta: Bugatchi Uomo on maailmanluokan urheiluvaunujen valmistaja. Bugatchi Uomo tarjoaa hienoja miesten kulumista niille, jotka haluavat huomata ilman ilmeistä. He yhdistyvät muoti-etusivulle korkealaatuisia ja tunteita. Bugatchi Uomon tavoitteena on auttaa asiakkaitaan viljellä yksilöllistä tyyliä.

Tietoja Ceogolfshop.com

Ceopolfshop on erikoistunut aktiivisten elämäntapojen ja johtavien lahjojen tilavuusmääräyksiin. Vaikka useimmat yritykset kuljettavat vain muutamia värejä, Ceogolfshop tarjoaa jokaisen brändin koko rivin, joten kun asiakas rakastuu tuotemerkkiin, heillä on eniten valintoja. CEOGOLFSHOP.com on valtuutettu online-jälleenmyyjä koko Bugatchi Uomon linjalla. Yksityisesti pidetty yritys myy tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa ja seitsemässä maassa joko suoraan tai sen tytäryhtiöiden kautta johtajille, turnauksiin, markkinointiin ja kuluttajille.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *