, monet teistä ovat todennäköisesti itkevän ihanteellisia, ajatellen vain kulmakarvojen valkaisua. Mutta jotkut teistä ovat todennäköisesti ajatelleet sitä jossain vaiheessa tai toisessa. Vaikka status quo -ihanteellinen on nyt rohkeita, kulmakarvoja, jotka kehystävät silmäsi ylpeänä, on tapauksia, joissa jotkut naiset voivat tehdä pienellä pimeän kulmakarvojensa valaistuksella.
[Lue myös: paras valkaisukerma]

Valkaisut kulmakarvat
Olemme ottaneet asiat käsiimme ja olemme tehneet päätöksen kouluttaa sinua kulmakarvojen valkaisuista ja kaikesta, mitä Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita se merkitsee. Pitäisikö sinun harkita sen tekemistä? Pitäisikö sinun välttää siitä? Mitkä ovat valkaisun mahdolliset sivuvaikutukset? Vastaamme kaikkiin tähän ja muuhun. jatka lukemista!
Miksi se tekee?
Naiset tekevät sen useista syistä. Usein se tehdään pyrkiessään tekemään kulmakarvoista vähemmän karkeat, kasvonominaisuuksien pehmentäminen ja paljon herkempi ilme. Usein se tehdään auttamaan kulmakarvoja hiusten kanssa. Jos olet valkaissut tai värjätty hiuksesi vaaleampaan sävyyn, kulmakarvojen valkaisu hiuksillesi on hyvä idea saada hiusväri näyttämään paljon enemmän luonnollisemmalta.
Lähde: Whicdn.com [SC: Mediad]

Kuinka valkaisuainetta kulmakarvoja
Käytä valkaisuainetta, jota voidaan käyttää herkällä kulmakarvaalueellasi, kuten Sally Hansenin creme -hiusvalkaisuainetta. Sekoita valkaisuainetta ja levitä se kulmakarvoihisi varmista, että peität kaikki pienet hiukset kokonaan. Jätä se päälle vaaditun ajan (pyyhi se aina aikaisemmin kuin myöhemmin). Tavoitteena on mennä varjoon tai kaksi vaaleampaa, muuten se voi lopulta saada sinut näyttämään pestyltä tai pahemmalta, anna kulmakarvoillesi oranssi väri!
[Lue myös: Kuinka valkaisua kasvot]

Pyyhi se pirun puuvillapallolla ja pese kasvosi. Jos haluat kulmakarvasi vaaleamman, aseta valkaisuaine seuraavana päivänä saavuttaaksesi haluamasi värin.
Lähde: YouTube.comNote: Älä koskaan jätä valkaisuainetta liian kauan kuin päädyt ei-brow-ilmeeseen, joka saattaa olla raivotien raivo, mutta ei niin paljon kävelytiellä!

Lähde: Imabeautygeek.comyay vai ei?
Rehellisesti, meillä ei ole taattua vastausta tähän kysymykseen. Se on ehdottomasti henkilökohtainen valinta. Vaikka monet naiset harkitsevat kulmakarvojensa valkaisua valkaistuihin/värillisiin hiuksiinsa, Hollywood -kuuluisuudet ovat osoittaneet meille, että sinun ei tarvitse tehdä sitä.
[Lue myös: Kuinka valkaisua ihoasi]

Lähde: IbTimes.co.uktake minuutti katsoa peiliin ja selvittää, pidätkö kulmakarvojen väristä. Kun Jennifer Lopez meni vaaleaksi, mutta piti kulmakarvat pimeänä, hän sai siitä paljon flakia. Tämä johtui siitä, että hänen ihonsa oli pronssiväri, hänen hiuksensa vaaleat ja kulmakarvat tummanruskeaksi. Yhdistelmä ei toiminut hänen puolestaan. Mutta kun hän teki päätöksen keventää kulmakarvojaan, mikä teki niistä vähemmän karkeat, se sai hänen hiusvärinsä näyttämään paljon luonnollisemmalta ja muutti hänen kasvonsa.
Lähde: Etsysstatic.com Jos päätät tehdä sen …
Jos päätät valkaisemaan kulmakarvat, muista, että sinun on noudatettava sitä uudelleen, kun juuret kasvavat. Joten kulmakarvojen valkaisu ei ole kertaluonteinen asia, vaan jatkuva prosessi. Varmista, että olet valmis siihen.
Niin? Kuulostaako tämä jotain, jota haluat kokeilla? Vai oletko iloinen kulmakarvoistasi juuri sellaisena kuin olet ja et halua vaivaa, että ne koskettavat niitä uudelleen valkaisuaineella muutaman viikon välein? Monet naiset eivät AS Roma Paita ole varmoja siitä, pitävätkö he siitä, jos heidän kulmakarvat ovat kevyempiä. Bayern Munich Paita He menevät eteenpäin ja valkaisevat sitä ja jotkut rakastavat sitä, jotkut vihaavat sitä ja jotkut eivät vain näe niin paljon eroa. Mietitkö, mihin luokkaan kuuluu?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *