Miken parhaat työpaikat innovatiiviset rahapajat
Kuten voit todennäköisesti olettaa otsikosta, Mike on kreikkalainen taiteilija, joka tyydyttää eri näkökohtia sekä verkko- että mobiilisovelluksille. Hän on tunnettu CreativeMinttien tuottamisesta, joka tarjoaa logotyypit, kuvakkeen ja kuvitukset. Kaikkien kuvittajan työnsä lisäksi hän on samoin kuin pelisuunnittelussa, joten hän tuottaa verkkosivustoja, mobiilisovelluksia, iOS -kuvakkeita ja yksittäisiä rajapintoja päivittäin. Kun näet hänen verkkosivustonsa, voit nähdä heti, että hän rakastaa ehdottomasti värejä ja käyttää niitä eri tavoin, tuottaen tyylejä, jotka ovat esteettisesti miellyttäviä.
Yli 12 vuoden kokemuksella Mike on käsitellyt tuottaa muutamia parhaimmista työpaikoista web -suunnittelussa. Tänään aion näyttää sinulle ensisijaiset työpaikat tästä erinomaisesta graafisesta suunnittelijasta:
StyleBee: iOS/Android -sovellus. Voit nähdä koko työn täällä.

–IOS -kuvakkeet

UKUELE: Verkkosivusto, joka auttaa sinua rentoutumaan ja motivoimaan sinua virittämään Ukulele -tunnelmaa. Lisätietoja napsauttamalla tätä.

–Da Vincin mekaaninen perhonen

IOS -pelihahmot

Mozkair – mobiilisovellus, joka auttaa sinua tuottamaan vilkkaat mosaiikit omista kuvistasi

Jos valintamme ei ole vakuuttanut sinua erinomaisesta taitosta, joka on graafinen sekä pelisuunnittelija Mike, voit nähdä hänen dribble -profiilinsa ja hänen virallisen verkkosivustonsa. Jos valitset, että haluat ottaa yhteyttä Miken kanssa saadaksesi lisä huolenaiheita tai palkata hänet, sinun on vain mentävä hänen verkkosivustonsa pohjaan sekä oikeaan kulmaan, löydät sähköpostiluokan.

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *