viime viikolla, keskustelimme ehdotuksista paljon arvovaltaisemmalta työssä, mutta puhutaan tänään kolikon vastakkaisesta puolesta: kuinka näyttää siltä, ​​että olet vastuussa . Tämä voi olla “väärennetty se, kunnes teet sen” -olosuhteet – tai se voi olla “vastaamaan toimistosi odotuksia jollekin vastuulliselle” -tyyppiselle asialle riippumatta siitä, tunnet olosi todella “vastuussa”.
(Aikaisemmin olemme keskustelleet siitä, mitä käyttää toimia, kun ”konservatiivinen” ei tunne oikein, sen lisäksi, kuinka näyttää arvovaltaiselta käyttämättä pukua.)
Lukijoilla oli hieno keskustelu äskettäisen aamun julkaisemista koskevissa kommenteissa siitä, miltä pukeutuu näyttämään olevan vastuussa, samoin kuin uskomme, että jaamme tänään joitain keskustelun esittämistä varten. (Huomaa, että monet säikeen kommentit koskivat yleensä työhön sopivia vaatteita.)
{Aiheeseen liittyvä: Tarkalleen kuinka näyttää asiantuntijaksi näyttämättä siltä, ​​että uskot olevan vastuussa}
Kommentteissa yksi vierailija jakoi erityisen pukeutumisen, jonka hän yleensä näkee vastuussa olevat naiset: ei välttämättä pukeutuu, vaikka vaipan pukuilla, joissa on bleiserit, housut (ei-sovittamattomat) bleiserit, samoin kuin kynähameet silkkipuseroilla sekä jardigaaneilla “Aurteeriset värit.” (Lukijat, mitkä värit tunnet olosi muodossa lasku?)
{Aiheeseen liittyvä: Etsitkö nuoria – vai toimitko nuorena?}
Toinen totesi, että hän riippuu kauluspaidasta, timanttikorvakoruista ja pienikokoisesta meikistä ja punaisesta huulipunasta, kun taas yksi vierailija pitää kirkkaasta huulista yleensä.
Lukijat puhuivat samoin siitä, mitä sinun ei pitäisi käyttää, jos haluat näyttää siltä, ​​että olet vastuussa: vaatteet, jotka “saavat sinut näyttämään olevan preeria tai valmistaudu sänkyyn”, samoin kuin “jotain asiantuntijaa, joka ei ole kaikki röyhelöt sekä leikkaukset. ”

{Aiheeseen liittyvä: auktoriteettiset vaatteet naisille}
Pyöristämme muutamia haluamiamme jardigaaniamme, blazers-erotina sekä parhaita töitä-parhaimmat kylpytakit-jaa kuitenkin ajatuksesi! Kuinka yleensä muutat ulkonäköäsi työssä näyttääksesi vastaavalta? Sinulle tarkoittaako tämä aina pukua? Tunnetko, että jotkut tyylit ovat myös “naisellinen”, jotta ne voidaan ajatella soveltuvan jollekin maksulle (riippumatta siitä, mitä tunnet henkilökohtaisesti)?
Varastokuva ylhäällä Pexels / Tima Miroshnichenko.
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Jotkut haluamasta vaatteistamme auttavat sinua näyttämään vastuussa

Yllä kuvassa, toimistolle erinomaiset puserot: musta / laivasto / musta / harmaa / rajattu musta
2022 PÄIVITYS: Muutama ensisijaisista bleisereistämme käyttävät erottelua sisältävät:

Kuvassa yllä: Yksi* / kaksi / kolme / neljä* (* tarjotaan koot 00-24)-Tämä on myös hienoa! Tarkasta myös puseron bleiseri -roundup!

Jotkut trendikkäimmistä vaippapukuista työhön vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi (ei kuviteltu myös)

Elävien vaippapukujen metsästys työhön? Erinomaiset tarkastusvedot sisältävät muutamia yllä esitetyistä tuotemerkeistä: 1) vihreä* 2) Sininen 3) Purple 4) Vihreä* 5) Burgundy* 6) Koboltti 7) Vihreä* (* S on saatavana rutiinina ja pluskokoina)… Samoin tämä mekko, tämä mekko, samoin kuin tämä puku (ei kuvassa)!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *