Tässä on toinen Vogue 9670, että olen tehnyt takaisin vuonna 2009.

Tämä kangas näyttää vapaukselta, mutta en usko, että se on, koska ostin sen Shanghaissa vuonna 2006. (Kuinka vanha on kyseinen viesti? Puhun puhelinverkkoyhteydestä. Se on vanha, ihmiset.)

Onko myös paikka nimeä paljon houkutella seikkailua kuin “Shanghai”? Odotan, että on mahdollista mennä Shanghaissa ja on tylsää aikaa, mutta panostan, että sinun täytyy työskennellä siinä. Rakastan Shanghai, sekä nimi että paikka. Tarkoitan, se on jopa verbi! Menisin takaisin Shanghaissa kuin laukaus, jos minulla olisi tekosyy.

Täällä on kirkas vaaleanpunainen, koska, vaaleanpunainen? Toinen valinta oli, että Buttercup keltainen, en löytäneet tarpeeksi hyvää.

Zip on myös vaaleanpunainen. Ajattelen, että vaihdan sen ulos yksi, joka ei erota niin paljon, ja sitten en koskaan tee.

Hihan bias-nauha on se, että Minty hammastahna sininen, joka ei todellakaan mene, mutta sitten taas sitä ei ole nähty kovin usein:

Ja tässä on takana:

Tämä mekko on hauskaa käyttää; Se on uskomattoman mukava ja kangas on saanut suuren käden. Tämä on myös yksi harvoista asioista, joita käytän, että on tämä paljon violetti siinä – en ole violetti, ei todellakaan ole varma miksi. Ymmärrän, että se on väri, joka kasvaa sinua, kun olet vanhempi; Näin joitakin tutkimuksia jonnekin siitä, miten silmäsi havaitsevat eri aallonpituudet tai havaitsevat samoja aallonpituuksia eri tavalla tai jotain (voisinko olla paljon epämääräinen? Ei, en voinut) ja se selitti ikääntyneiden naisten taipumuksensa käyttää paljon osittaisempia huulipunat. Mielestäni oli luultavasti täydellinen ja täydellinen BS, mutta tämä asiakirja on pysynyt kanssani ja täällä me olemme, ei parempaa kuin olimme aiemmin, mutta valmistautuimme, mutta syrjäisi, jonain päivänä tuntuu paljon huolestuneisemmin kuin violetti.

(Ja niille teistä, jotka kysyvät missä ovat durot? He ovat A-Comin ‘. Pidä tiukka!)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Sata mekot: päivä 50July 22, 2013Ain “100dresses”
Sydämet ja BonesJuly 28, 2014Ain “Erin_sewing”
Abjektin epäonnistuminen 15, 2006

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *