Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kitten Heels ovat saaneet huonoja rap tyyliä bloggaajia, jotka vaativat naisia ​​on yllään korkeampi kantapää. mutta Totta puhuen: kaikki eivät voi vetää pois 5 tuuman kantapää, eikä kaikille, jotka voivat haluavat.

On aika ja paikka jokaiselle kenkä. ja työympäristössä, korkokengät voi olla vaarallista ja rajoittamalla. Älä usko hype – et tarvitse korkeampi kantapää kiillotettu näyttää. Tässä on kuusi syytä, miksi Kitten Heels ovat mahtavia työpaikalla.

1. Kitten Heels on helppo kävellä

Jos työ vaatii paljon liikkuvat, korkkarit jalassa päivittäisen voi aiheuttaa vakavia ongelmia. mutta ehkä et ole valmis luopumaan korot kokonaan. Me tajuamme sen. Vastaus on tietenkin, alemman kantapää.

Olitpa kävely reippaasti rakennuksesta toiseen tai darting junalla, sitä pienempi kantapää tekee kaiken liikkeen helpompaa. Ei ole häpeä sitä!

Dolce Vita Slingback Kitten Heel Pumput, $ +49,99, TJMaxx

Neutraali pentu kantapää voi astua ihanteellinen olemassa olevaan työhön vaatekaappi ja saumattomasti korvata korkeamman äveriäs vastine. Nämä nude kantiohihnakengät ovat yhtä söpö kuin korkeampi korko olisi. Jos tarvitset lisää mukavuutta, käytä kenkä insertti sisällä tukemaan jalka.

2. Kitten Heels voi uskotella olla Taller

Lyhyemmäksi kantapää, joka antaa illuusion pitempi kantapää, valitse pentu kantapää nilkkanauhan. Paitsi että kenkä näyttää paljon vaikuttavampi, mutta nilkkalenkki myös lisää vakautta pitämällä kengän paikalleen.

Pelle Moda Berliini Soljelliset Sandaalit, $ 144,95, Nordström Rack

Tämä hieno, vauva sininen kenkä on paras keväällä, ja ankkuroi lyijykynääsi hameet, rajata housut ja tuppi leningit. vaikka siisti kantapää kokoa, nämä kengät ansaitset täydentää.

3. Kitten Heels ovat vaihtoehto Asunnot

Ei ole mitään vikaa yllään asuntoja. mutta jos olet kyllästynyt teidän tasainen kokoelma, se on helppo siirtyminen kissanpentu kantapää.

Lifestride Frances Wedge pumppu, $ +59,99, DSW

Jotkut jopa näyttää asuntoa, kuten tämä yksi Lifestride – heillä todella on 1 1/4 tuuman kantapää, mikä riittää lisätä hieman keinuttaa astut! Wear tämä kevyt kenkä laaja jalkapuoli housujen tai kattavamman midi hame.

4. teräväkärkiset kengät on aina Point

Toinen syy rakkaus kissanpentu korkokengät on, että paljon heistä tulevat klassisessa, teräväkärkiset kengät. On monen sukupolven rakkautta tähän tyyliin, koska se on perus- ja niin ready-to-wear.

Easy Street Naisten Faye Pumput teräväkärkiset kengät Kitten Heel, $ 54,99, JCPenney

Nämä laivasto slingback shoe jcpenney ovat klassisesti muotoiltu ja optimaalisia toimistoon. Voit käyttää niitä mitä tahansa housupuku on jäsennelty farkut ja Oxfordin ylhäältä.

5. Kitten Heels Can Trend

Riippumatta trendejä osui korkokengät myös löytää tiensä alhainen selin. esimerkki: käärme tulosteita joiden hetki, ja ei ole pulaa rohkea, käärme tulosta pennut telineeseen.

Ganni Sabine Snake-Effect nahka Slingback Pumput, $ 84 (myytävänä), Net-A-Porter

Jos vaatekaappi käsittää yleensä yksivärisiä, trendikäs kenkä tuo suuri pop väri (ja tyyli tietenkin). Nämä käärme tulostaa kengät Net-A-Porter sovi laskun. Toimi nopeasti ja saat ne 70% normaalihinnasta.

6. Kitten Heels voi mennä Ympärivuotinen

Jos et ole sandaali, pumpun tai slingback tyyppiä, haluat ehkä kissanpentu äveriäs nilkkuri. He ovat tyylikäs ja vakavia – teho näyttää, varmasti.

MICHAEL Michael Kors Blaine Flex nahka nilkkuri, $ 99 (myytävänä), Michael Kors

Tämä saapas Michael Michael Kors on klassinen, virtaviivainen muotoilu ja monipuolinen monipuolisuutta. Käyttää niitä toimistoon tai sunnuntaibrunssista on kylmä päivä, tai jopa tyttöjen pokeri yö – vain jokainen tietää et puuhasteluun.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *