jakaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Tämä saattaa räjäyttää mielesi, mutta täällä menee. Slip-mekko on mestarillinen siirtymäkappale. Toki Stewy-hihnat ja kevyt kangas asettavat liukumekko kesällä – vain klassikko. Mutta se on hyvin elementtejä, jotka tekevät siitä helpon kiistelyn syksyn kulumiseen.

Se on totta! Ennen kuin aloitat suosikki slip-mekko laatikkoon ullakolla kuuden kuukauden ajan, lue joitakin vakava slip mekko asu inspiraatiota suoraan “grammasta.

5 Slip Dress Outfit Ideat

1. Heitä blazer päälle

https://www.instagram.com/p/b3pqn-five_/

Ei kaikki syksynä päivät vaativat raskaimpia kerroksia. Kun haluat näyttää tyylikäs mekko mahdollisimman paljon, liukua yksinkertaisesti blazer.

@pazhalabi osoittaa, että tämä ulkonäkö pois slinky, ruoste-tonad satiiniliukuinen mekko, joka on yhdistetty terävällä, miesten innoituksella, ruudulla. Look on fiksu, seksikäs ja hienostunut – date-iltana tai brunssi ystävien kanssa. Pidä se tyylikäs booties tai heittää urheilullinen kierre liukastumalla pariksi kangas lenkkarit.

2. Kerros se kuin pro

https://www.instagram.com/p/b4nhtjjkzco/

Suurin osa kesäkappaleista syksyllä edellyttää, että kerrostus äärimmäiseen. Jos se on kylmä, tee kuin @disco_forest ja käytä slip-mekkoa T-paidan päälle, sitten heittää pitkä Tweed Coat päälle virkistävän kylmän sään chic.

3. Vahvista se nahkaa

https://www.instagram.com/p/b4nbge5h4aa/

Jos liukumekko tyypillisesti pelaa romanttisen roolin
Lämmin sää vaatekaappi, anna sille hieman työntää toiseen suuntaan pariliitoksen avulla
Se nahkakappaleilla syksyllä. Tämä on virkistävä tapa päivittää
Etsi kauden. @Coutuuring_
osoittaa, miten se tehdään pariliitoksella, jolla on ajaton moto-takki ja pari
Trusty doc Martens.

4. Lisää järkevä turtleneck

On syytä, niin monet tarttuvat turtlenecksinsa kauden vaihteessa. Se on lopullinen kerrostuskappale, ja se on helppo käyttää melkein mitä tahansa, mitä voit muuten harkita, kun lämpötilat pudota.

https://www.instagram.com/p/b4kntjnjrv-

Asia kohtaan: tämä pirullinen yhdistelmä on tulinen, kiillotettu slip mekko yli muotovalettuun musta villapaita on @shoproseus rehua. Et tunne aavistuksen joka chill ulkopuolella. (Toinen vaihtoehto? Wear villapaita yli lipsahdus mekko sijaan.)

5. Pari saappaat ja villapaita

https://www.instagram.com/p/B4Itq9EFUM0/

Mitä enemmän syksyinen kuin paksu neule ja pari pitkä saappaat? Kuten @makondostyle osoittaa, se on helppo tehdä lipsahdus mekko töitä viileä päivä kun lisäät huomattava, kodikas villatakki päälle. Täydennä lipsahdus mekko porukka astumassa pari pitkä saappaat. Nyt voit itse etsiä reipas päivä, että vaatii hienostunut kokonaisuus.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *