Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Tyyli on hyvin henkilökohtainen asia, varmasti. Mutta satunnainen ulkona nudge – tai jopa kova shove – voi pitää sinut putoamasta farkkuihin ja t-paita-rutiin. (Joo, se on asia. Olen tarkistanut!

Kun tarvitset kovaa kanavaa, mutta asuinpaikka ei voi leikata sitä. Tämä viesti on tarkoitettu Tor niinä päivinä, kun tarvitset laajempaa tyyliä inspiraatiota ja koskettaa itsevalidointia. Kysyin kolme suosikkini bloggaajia jakamaan ottavansa henkilökohtaiseen tyyliin. Lue tapaamaan Latina Carrie Bradshaw, tyylikäs uskomattoman äiti ja yksi Webin parhaista Deal-Findersista!

Berty Morales, vihainen muoti vähemmän

https://www.instagram.com/p/buhkp_lgoil/?taken- by=madforfashion78&hl=fi

Style suositukset Berty

Älä anna epävarmuuden päästä sisään – kukaan tällä planeetalla ei ole täydellinen. Sinun täytyy nähdä todellinen sinä peilissä eikä henkilö, jota haluat, voisi olla. Rakasta henkilöä, jonka näet tässä peilissä ja hyväksy “sinä” juuri niin kuin sinä olet, puutteilla ja kaikki. Älä koskaan kauhistuttaa syöttämistä, leikkiä väreillä ja pitää hauskaa sekoittamalla eri tulosteita ja kuvioita.
Berty Morales

Berty, omissa sanoissaan

Oma tyyli on erittäin monipuolinen! Yritän yleensä olla seuraamaan liian paljon suuntauksia, mutta kun teen, varmistan aina, että asut ovat erityisiä ja erilaisia!
Pieni salaisuus minusta: En ole myöskään kaksikymmentä jotain bloggeria. Olen #fashionista minun 30 vuotta, intohimoisesti hyvin nuoresta iästä – ja katson itseäni “Latina Carrie Bradshaw”. LOL
Berty Morales

Etsi Berty Instagram ja hullu muotia vähemmän blogille.

Shay Moné

Shay’s Fav Style Quote

Sinulla voi olla jotain, mitä haluat elämässä, jos pukeudut siihen.

Edith pää

Shay, omissa sanoissaan

Olen Shay Moné, Muoti Blogger, joka asuu Houstonissa, Texas miehesi kanssa (mies kameran takana) Ahmad ja minun kaksi lasta Aubri J & Ashton J. Elämäni muuttuu päivittäin nostamalla kaksi lasta, mutta yksi asia, joka aina pysyy sama on rakkauteni ja intohimoni muotia ja kodin tyyliä. Shay Moné on minulle pistorasiaan jakamaan matkani henkilökohtaisesta, sisustuksestani, ja kaikki tämä elämä heittää minua äidin. Toivon, että noudatat pitkin, ja ne innoittavat sen, mitä minun on jaettava.
Shay mone

Etsi Shay Instagram ja Shaymone.com.

Ashley Drewescloset ilmaisia ​​näytteitä

Ashleyn (budjetti) tyyli neuvoja

Hyvällä ei ole kallista. On niin paljon hienoja tarjouksia saada vaatteita alennetuilla hinnoilla. Olen löytänyt upouusi tunnisteita paikallisella säästökaupassa! Olen myös huomannut, että on olemassa runsaasti hyviä tarjouksia verkossa, jos tiedät, mistä näyttää.
Kaivoksen suosikki vaatteille on thraup kevyesti käytettyjä vaatteita. Olen saanut hienoja tarjouksia, kun kohteet myyvät. Plus, jos viitat ystävillesi, saat 10 dollarin luotto-tulokset, jotka jopa kattavat lähetyskustannuksesi – mikä on mikä auttoi todella rakastumaan heihin!
Meikki, se on heittää rannikkoalueiden ja Elfin kosmetiikan välillä, koska molemmat tarjoavat meikkiä alhaisilla hinnoilla ja molemmilla on aina jonkinlainen myynti tai alennus. Huomaan, että he myös muuttavat myyntiään melko usein.
Ashley Drewes

Ashley, omissa sanoissaan

Olen omistaja, jossa on ilmaisia ​​näytteitä, ja olen bloggainnilla ottaen huomioon, että 2008. Rakastan löytää hyviä tarjouksia, muoti, kauneus, nimeää sen! Olen myös vapaaehtoinen paikallisen kissa pelastus, nimeltään Spaymart, vapaa-ajallani.
Ashley Drewes

Etsi Ashley klo Closet ilmaisia ​​näytteitä.

Voit myös näitä:

Tyylikkäin Julkkikset seurata Instagram

Kymmenen budjetti Living Blogit

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *