Uusi vuosi on meille, ja Jimin muodollinen kuluminen ymmärtää, kuinka tärkeää on saada täydellinen allekirjoitus tänä vuoden muodollisissa tilaisuuksissa. Et halua näkyä siinä samassa tylsällä vanha puku, joten tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja muodollisen kulumista värimaailmaan. Tutustu näihin virallisiin kulumisvalmisteen suuntauksiin vuodelle 2018.

Cobaltin sininen on suuri uusi asia

Yksi vuoden 2018 suosituimmista värivalinnoista on syvä, rauhoittava sininen. Ainutlaatuinen Tux-valinta on silmiinpistävä kaikille, jotka haluavat erottua, mutta silti on tarpeeksi komea komentaa hieman kunnioitusta. Yhdistä se värikäs solmio ja valkoinen paita ulkonäkö, joka on varmasti kiinnitettävä muiden huomion.

Aina panosta mustalla

Jos et ole erityisen räikeä henkilö, tai et vain halua tehdä muoti riskejä, se ei ole ongelma. Voit aina valita mustan yhtyeen ja leikataan edelleen melko järkyttävä kuva. Tavallinen musta puku ei ole mitään tylsää – itse asiassa se voi antaa sinulle klassisen, puhtaan ulkoasun, joka ei ole koskaan poissa tyylistä!

Kysy päivämäärä

Meni viralliseen tapahtumaan jonkun toisen kanssa? Jos olet päättäväinen värimaailmastasi – tai haluat vain vaikutuksen päivämääränne – miksi et kysy heiltä, ​​mitä värejä he aikovat käyttää. On mahdollista, että päiväsi haluaa koordinoida yhtenäisemmän ulkonäön.

Miksi ei valkoista?

Standation Fashion Choice, joka on täydellinen täydennys lähes mihin tahansa muodolliseen pukeutumiseen planeetalla, miksi ei mene valkoisen tuxin kanssa? Tämä komea värimaailma auttaa sinua erottumaan väkijoukosta, kun otat tapahtuman myrskyn kautta. Voit hehkua kaikkea valkoisessa yhtyessä, tai voit mennä klassisilla valkoisilla top-black-housuilla.

Ajattele vaaleanpunaisesti

Yksi suosituimmista väriä muoti on vaaleanpunainen. Jokainen varjo tekee, mutta keskittyä kevyempiin sävyihin, kuten blush, terälehti vaaleanpunainen ja bellini-tarvikkeet, kuten liivit, siteet ja tasku neliöt täydentämään mitään tuxedo tai puku valinta.

Riippumatta valinta teet, valitse Jim’s

Jokainen henkilö on erilainen, ja jokainen virallinen tapahtuma on ainutlaatuinen, mikä voi tehdä täydellisen värimallin suurelle yölle enemmän kuin vähän haastavaa. Onneksi Jimin muodollinen kuluminen vie valtava ylpeys varmistaakseen, että TuxeDosin linja on aina muotiinnovaatioiden eturintamassa.

Uusimmista kuumimmista värisuuntauksista klassisille muodollisille kulumisasetuksiin Jimin muodolla on loputon vaihtoehto, joka auttaa sinua löytämään täydellisen sovituksen. Kokeile “rakentaa Tux” -työkalu ja aloita suunnitella seuraava virallinen tapahtuma asu tänään!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *