laastarit ovat täydellinen tapa esitellä yrityksesi, ryhmän tai klubin. On monia valintoja, ja ainoa raja on mielikuvitus. Tämä opas keskittyy valitsemaan takkien laastareita, mukaan lukien kaikki yksityiskohdat, joita sinun on tiedettävä koosta, mittauksista ja eri taustatyypeistä.

Valitsemalla laastareita takkien

On olemassa useita asioita pitää mielessä, kun valitset täydellisen laastarin. Yksi tärkeimmistä näkökohdista on laastarin tyyppi:

Brodeeratut laastarit käyttävät eri värillisiä kierteitä, jotka on ommeltu substraattikangas. Tämä on perinteinen laastari. Voimme luoda ne lähes missä tahansa koossa tai suunnittelussa.

Sublimaatiotulostimet laastarit ovat hyvin moderni ja käyttää erityisiä väriaineita tuloksena laastareita lähes valokuvan muistuttava.

Yhdistelmäpaikat käyttävät sekä brodeerattujen että väriaineiden sublimaatiotekniikoiden yhdistelmää, jotka antavat sinulle molempien maailmojen parhaat puolet.

Kudotut laastarit ovat erinomaisia ​​yksityiskohtaisista malleista. Ne luodaan kutomalla kierteet yhdessä muodostamaan laastari sen sijaan, että kirjonta langat substraattiin.

Jos valitset koko klubisi tai liiketoiminnan kuluneet korjaustiedoston, ota huomioon takkien koko ja kuinka näkyvä haluamasi laastari olla. Esimerkiksi moottoripyöräklubi käyttää tyypillisesti 12 tuuman laastaria miehille ja 9 tuuman laastari naisille. Näin mitata se:

Aseta suunnittelu, jonka olet luonut takin alueen päälle, varmista, että se on tarkka sopiva.

Lisää laastarin pituus ja leveys ja jakaudu sitten kahdella. Tämä kertoo sinulle korjaustiedoston koko.

Ota huomioon korjaustiedoston ylläpitävän ryhmän keskimääräinen koko ja käytä sitä ohjaimena oikean koon valitsemiseksi.

Patch Belctions

Tarjoamme useita erityyppejä laastarillesi, ja jokaisella on oma sovellusmenetelmä.

Lämpötiivisteet ovat erittäin suosittuja takkeja varten. Taustalla on erityinen liima, ja kun lämpöä levitetään laastarille, se tarttuu voimakkaasti takkiin. Ole varovainen, ettet pese takki kuumaan veteen, koska se voi löystyä laastari.

Muoviset laastarit on kiinnitetty takkiin kankaan liiman avulla.

Pakkaamattomilla laastareilla ei ole tukea ja ne on tarkoitus olla ommeltu.

Velcro- ja itsetukkua voidaan käyttää myös, mutta niitä ei suositella takkien laastareille.

American Patch on luonut takkiin upeita laastareita monenlaisiin tyyleihin ja väreihin ja haluaisivat luoda sinun. Täytä vapaa lainauslomake tänään ja aloita mukautetut laastarit.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *