Nordstromin puolivuotinen myynti alkoi muutama päivä sitten-tässä sain työvaatteet myynnistä. (Erityisesti alusvaatteiden myynti, he ovat todella hyviä!) Lukijat, mitä katsot valtavissa nhysissä?
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Tonnia työkenkiä AGL: ltä, Tory Burch, Linea Paolo, Sam Edelman, Marc Fisher Ltd, Tumi
Erityiset työvaatteet Huomaa: On olemassa hienoja tarjouksia, jotka pitävät Akris, St. John, Lafayette 148 New York ja Co: n myynnissä.
Keskitason tuotemerkit, kuten Club Monaco, Rebecca Taylor, Vince, Naadam, La Ligne, Black Halo,
edulliset tuotemerkit, kuten halogeeni, Vince Camuto, sekä avoin muokkaus
(Jotkut näistä havainnoista voivat olla vähän juhlia keskittyneitä, mutta jos olet etsinnässä tai sinulla on erittäin naisellinen tyyli, myynti voi olla sinulle: Cece, Ted Baker, French Connection, Maggy London ja Eliza J.)

Alusvaatteiden suhteen älä missaa myyntiä SKIMS, True & Co., Natori, Commando, Wacoal,
Beauty, erinomaiset tarjoukset T3: lla, Bobbi Brownilla, samoin kuin mukava merkintä tälle Mario Badescu -sarjalle.
Farkut R13: lta, kehys, hyvä amerikkalainen, äiti, paige, topshop, ag, wit & viisaus, samoin kuin lisää
Upeat tarjoukset Zellan, Sweaty Bettyn ​​ja Beyond -joogan harjoittelutuotteille, talvi -tuotemerkkien lisäksi, kuten North Face
Viikonloppuna – Kaikkien pyhien, kankaan ja luun, Treasure & Bondin ja merikerroksen hienot varastot, mukavien viikonloppukenkien lisäksi Sofftista, Vionicista ja UGG: stä
Jos odotat (tai sinulla on pieniä lapsia), myynnissä on hienoja hienoja rattaita! Olen aina varastossa lasten kengistä myynnissä, koska Nordstrom -palautuspolitiikka on niin uskomatonta.

Muutamia erityisiä asioita, joita rakastan Nordstromin puolivuotisesta myynnistä …
Jotkut erinomaiset kengät NHYS: ssä, 65–19 dollaria: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi-samoin nämä matalat korkokengät (ei kuvassa)
Yllä, 41–53 dollaria-vaaleanpunainen raita / harmaa blouson ylä- / punainen puku / solmio-kaulapusero / laivaston pusero
Yllä, 192–357 dollaria: laivaston pusero / valkoinen raidallinen pusero / musta neuletakki / ympäristöystävällinen sillirungonulainen bleiseri (ei kuvassa, mutta myös tämä johtajapuku on ihana)
Yllä totes, 148–1734 dollaria: Harmaa / keltainen / logo / punainen krokki kohokuvioitu

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *