Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Cherry Blooms lupaa, että heidän erittäin vedenpitävä vinyyli-vuoraus ei tuhoa vaikka uida, hiki tai itkeä. Vaikka en mennyt sukeltamaan meressä vuorauksensa kanssa, uskon heidän lupauksensa – lukea minun Vinyl Liner Review Alla selvittää miksi.

Tämä eyeliner pysyy laittaa

Käytin Cherry Blooms Vinyl Liner koko päivän, ja se pysyi laittaa, jopa oikeudenmukaisen määrä hiki rakensi harjoitukseni. Lisäksi laitan käteni takaosaan, jotta voin kokeilla harjaa, ja se pysyi siellä koko päivän, kestäen lukemattomia käsinpesuja ja astianpesuja. Se lopulta tuli pois käyttämällä jotain kädenvoidetta, ja käytin kasvojen voidetta ottamaan sen pois silmäluomet. Öljypohjainen poistotoiminta toimii myös niiden pakkauksen mukaan.

Käytä huolellisesti

Vaikka rakastan kuinka kauan kirsikka kukkii vinyylipäällyste jäi silmäluomillani, minulla oli hieman hikkauslaitetta. Harja itsessään on helppokäyttöinen ja jättää ohut, sileä viiva, joka on loistava niille, jotka eivät käytä paksua silmälasia. Suhteellisen epätarkka Eyeliner-applikaattori, vaikka tarvitsen yleensä pari yrittää ennen kuin olen saavuttanut symmetrisen, nesteen näyttämisen. Syytän sitä 20/70-näkemyksessä; En ole koskaan varma, miten meikkii aikoo katsoa, ​​kunnes laitoin lasit päälle.

Joka tapauksessa, tein hieman virheen ensimmäiselle yritykselläni ja yrittäessäni korjata virheen, jonka olen hämmästynyt silmään. Tämä eyeliner on valmistettu polyvinyyliä ja silmäni kaltainen muotoinen muoto. Se ei näyttänyt häiritsevän silmäni, mutta tietysti halusin saada sen pois, mikä oli hieman tuskallinen prosessi.

Nopea yleiskatsaus

Vinyl-linerin soveltaminen

Cherry Blooms Sovellusohjeet Sano, että käytät yhtä takkia ja odottavat 30 sekuntia, jotta se kuivuu ennen vilkkumista. Jos sinulla on öljyinen iho, he suosittelevat kaksi kerrosta. Yksi kerros työskenteli minulle hienosti, ja epäonnistunut yritys odottaa 30 sekuntia, jotta se kuivuu ei aiheuttanut ongelmia.

Vinyl-vuorauksen poistaminen

Cherry Blooms sanoo poistaa öljypohjaisen meikkipohjan ja puuvillapallon. Käytin kasvovoidetta ja wc-paperi ja joka toimi hienosti.

Ainesosat

Vesi, glyseryyltearaatti, steariinihappo, parafiini, Copernicia Cerifera (Carnauban) vaha, polyvinyylialkoholi Crosspolymeeri, rautaoksidit (CI 77499)

Plussat Cherry Blooms Vinyl Liner

TRUE NIMI: Tämä eyeliner on erittäin vedenpitävä
Ohut, sileä sovellusharja

Haittoja

Möhkäleitä tai säikeet voivat saada silmään, kun se on vielä märkä; Vähemmän ammattitaitoiset eyeliner-käyttäjät ovat varovaisia

Mitä se maksaa ja mistä saat sen

24,95 dollaria CherryBlooms.comista

Johtopäätökseni

Jos etsit nestemäinen eyeliner, joka tulee kestämään koko päivän mitä elementtejä heittää sinua, tämä on hyvä sijoitus. Minä käytän tätä juhliin, mutta minä kiinni minun halvempaa ja vähemmän äärimmäisiä eyeliner jokapäiväiseen käyttöön.

Oletko käyttänyt Cherry Kukkii Vinyyli Liner? kerro meille mitä mieltä olet siitä!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *