Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Vaikka muoti voi pyrkiä suosivat nuoria ja seikkailua, se ei aina merkitse tiettyä ikäryhmää. Nämä naiset osoittavat, että “tyylikäs” ei tunne vuoden rajaa ja vähän intohimoa muotiin voi mennä pitkälle luoda sekä tähtiä henkilökohtainen tyyli ja vahva virtuaalinen käynnistää.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Anna viisauden näiden 15 mahtavan tyylin bloggaajan yli 40 opastaa sinut oma tyylisi tähti muoti kaduilla.

Awesome muoti blogit yli 40!

Kasvatettu ja kurvikas nainen

Plus-kokoinen ja 40+ fashionista, kasvanut ja kurvikas nainen on kohde, jossa tyylillä ei ole ikä tai koko. Budjettikohdasta haasteet lihavoiduille henkilökohtaisille musteluille Plus-size Divas näkevät ensimmäisen käden, että muodikkaita maisteita ei koskaan tarvitse vaarantaa.

Tyyli

Henkilökohtaisista tyylitiedostoista ostoskärjiin ja muotoiluun sarjaan Annette Hoeldrich on tyylinen tähti kypsä lukijalle ja enemmän. Tyylikäs pukeutuminen Etelä-Saksasta Usein kiillotettu, Lady-kaltainen ulkonäkö, jossa on trendikkäitä lisävarusteita, jotka toimivat inspiraationa toimistoon ja tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Näytät fab

Korkein blogi pysähtyy For Fashion Loversille, Angie Cox on ammattilainen, joka antaa päivittäin toimiva ohjeita tyylitiedoston parantamisesta. Kiillotettu mutta ei koskaan esikäsittelyä, hänen asuitonsa, trendikappaleet ja arvokkaita sarakkeita tarjoavat todellisia ohjeita tyylikkäästi pitämiseksi missä tahansa iässä.

Style crone

Omistettu vanhemmalle naiselle luovin, törkeä, aito, voimakas, seikkailunhaluinen, hauska ja onnellinen aikakausi, Judith Boydin tyyli crone blogi ottaa takaisin sangen naisten “tietty ikä”. Asustuksen hyödyntäminen, etsintä ja elämäntani, hän auttaa lukijaa kanavaa, juhlia ja vaalia sisäistä croneäsi.

Joten mitä kaksikymmentä

Joten mitä kaksikymmentä osoittaa, että aivan kuten hieno viini, muodikas nainen paranee iän myötä. Katse pinnan ulkopuolella löytääksesi todellisen tyylin, Glenda Harrison palvelee 40+ näkökulmaa Kaliforniasta kaikesta pukeutumisesta korkean profiilin tapahtumaan muoti 911 hätätilanteessa.

Ei pukeutunut karitsaan

Red-trised Brit Catherine Summers ei usko “ikäiseen pukeutumiseen”, mutta yllään, mikä sopii tilaisuuteen. Dubbed “Queen of Clash”, katso häntä, jota ei ole pukeutunut Lamb-blogiksi esittelemään erillinen Penetteläinen kuvion sekoittaminen ja kirkas väri.

Ei kuollut vielä tyyli

Etenemissuunnitelma, joka etsii aitoja ja upeita keski-aikoina, ei kuollut vielä tyyli on yhtä poskea kuin se on tyylikäs. Näkyvien maanantaina Patti Gibbons tunsi yhteiskunnan painostusta, mutta mieluummin puhkesi muoti ja tyyli.

Muoti ja evästeet

Valentina Introvignon muoti ja evästeet antavat blogosfäärin mielikuvituksellisen italialaisen spin. Itse julistetut “Ceumeness Addict” ja Laukut, kengät ja meikki, korostavat hänen värikkäitä päivittäisiä tyyliään, ruokia ostoskärjeitä ja raportteja uusimmista ja suurimmista trendeistä.

Muoti seikkailuja milloin tahansa

Kannustavat kaikenikäisiä lukijoita uskomaan itseään, Londoner Beata Kucka jakaa Sartorial Adventuresilta lampilta. Mature Fashion Blogger varastoi sivustonsa kuvia henkilökohtaisesta tyylistä, suunnittelusta ja luovuudestaan.

Sisällä ulkona kauneus

Sitoutunut elämään intohimoisesti, inspiroivasti ja aidosti, Dixie Lincoln-nichols ‘sisäpuolella ulkomaisen kauneuden on wellness ja elämäntapa. Yksilöllisen kauneuden tukeminen, parempaa tasapainoa ja luottamusta itsehoitoon, ulkopuolisen charmin sisällä on opastaa kauniisti.

40+ tyyli

Kattava opas muoti ja enemmän, 40+ tyyli on hyvinvoidut pysäyttimet asuideoita, charmia, ostoslistoja ja sen jälkeen. Perustaja Sylvia van de Logt auttaa lukijoita niiden pyrkimyksissä löytää henkilökohtainen tyyli, pukeutuminen on yksilöllisiä vahvuuksia ja etsivät upeita taas käsittää ikäsi.

Une Femme d’Yleinen ikä

Kaikki elämästä tyylikäs, seikkailunhaluinen, tasapainoinen, herkullinen elämä 50 jälkeen Unen Femme d’YK: n tietyt ikärajat melko kapeat. Native Kalifornian näyttelee, miten tyyliä petite ja kaareva kehys ja palvelee tonnia myymälöitä suosikkeja hänen lukijoilleen pisteet.

Yli 50 tunne 40

Yli 50 tunne 40 on päivittäinen keskustelu tyttöystävien inspiraatiota, rohkaisua ja ohjausta edistää iloisia ikääntymistä yllään vahvuutta, luottamusta ja päätä, henkilökohtainen tyyli. Pamela Lutrell Champions uudelleenkäynnistys ja uudet ohjeet, jotka auttavat yli 50: n naisia ​​katsomaan ja tuntemaan parhaansa.

Tyttö BostonissaLissy Romanon Boston Lifestyle-blogi on vähän kaikkea: muoti, ruoka, ystävyys ja hauska. Täydellinen oppaat, joilla syödä ja myydä suosikki kaupungeissaan, Bostonin tyttö pitää lukijat ajan tasalla paljon enemmän kuin vain vaatteita.

Beverly kuin kantapäät

Tämä sosiaalisen median maven flexes hänen muoti kypsyy blogi, Beverly kuin kukkulat – paikka, joka on tyylikäs ja tyylikäs kuin hänen henkilökohtainen tyyli. Hän tietää, että hän on “liian nuori olemaan vanha ja liian vanha nuori” ja hänen mustinsa edustavat tasapainoa yrittää selvittää se.

Kuka on suosikkisi yli 40-tyylin blogger? Kerro meille kommenteissa!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *