Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Korkeat vyötäröä ja vaatimaton paloja retrovaikutteisessa pohjat ovat kaikkialla Internetissä näinä päivinä, mutta ne otsikoissa väittivät yleisesti mairitteleva ominaisuuksia oikein? site jälkeen sivusto vertaa korkean vyötärö siluetti on bootcut Jean uimapuvut väittäen muodot isoja ja pieniä, kyykky ja pitkä voi rock korkean vyötärö pohja.

Nämä tyyli neuvonantajat eivät ole väärässä, mutta eivät kaikki korkean vyötärö pohjat tehdään yhtä suuriksi. Se silti kannattaa tietää, mitä tyylejä, koristeita ja sävyt sopivat sinulle ja eri muoto. Tutustu viidestä vaihtoehdosta olemme eriteltynä teille alla, ja sitten olet valmis saada ostoksilla.

Korkea leikkaus ja nopeiden Waisted

Korkea vyötärö Kohokuvioitu Sheer Sivupaneeli Swim Pohja, $ 32 Etsy

Kun käyttää sitä: Mitä korkeampi reisi leikkaukset venyttää jalat ja tehdä sinusta näyttää pidemmältä. Valitse tämä tyyli, jos suurempi vyötärön leikkaa vartalo ja olet jo lyhyemmällä sivulla.

Hoikka raidat

Roma American Pinup korkea vyötärö Uimapuvut Bottom, $ +24,95, Babygirl Boutique

Kun käyttää sitä: Pystyraitoja toimivat samalla millään siluetti. Toisin sanoen, jos yrität vankka tyyli, mutta silti haluavat jotain enemmän laihtumiseen, puhelun raidat!

Koristeet Käyrät

Becca Korkea Waisted Ui pohja Stargate Blue, $ 57.60, Vaute

Kun käyttää sitä: Jos olet hoikka ja puuttuvat käyrä osastolla, voit lisätä joitakin illuusion äänenvoimakkuutta muutamalla tavallinen, röyhelöitä tai ruching.

Dramaattinen Dark

Yhdistele korkea vyötärö Bikini Bottom sirkkoja, $ 23, ASOS

Kun käyttää sitä: Tumma väri on aina ollut salaisuus laihtumiseen ja mairitteleva, ja korkea vyötärö tyylit eivät eroa. Mennä klassinen musta tai syvän tummansininen puhtaissa, minimaalinen kankaita.

Aukot Impact

Röyhkeä korkea vyötärö Bikini Swim Bottom, $ +41,41, Etsy

Kun käyttää sitä Haluatko vyötärön näyttämään pienemmältä? Tai keuliminen lonkat ja käyrät? Leikkaukset ovat paras ystävä – ne voivat ohjata silmän kaikki parhaat paikat.

For ensimmäinen kerta

Jos olet tottunut pikkuruisessa pohjat (kuten poskia tai uusien brasilialaisten, jos haluatte), nämä paljon kaino tyylejä voi kestää hieman totuttelua. Samoin korkean reisi yksiosainen tuntuu oudolta, kun ensin laittaa sen, retro-vaikutteita Bikini Bottom vaatii tietyn mielentila.

Neuvomme? Älä ostaa ensimmäinen verkossa. Sen sijaan, tukkia kalenterin ja pään ostoskeskukseen kokeilla korkean kavennettuja uimahousut. kun tottuu näkemään Tings paljon peitellään, voit siirtää oman keskittyä löytää tyyli, joka sopii kehon ja persoonallisuus.

Ääni pois kommentteja ja kerro meille suosikki muunnelmia trendikäs uida tyylillä!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *