Share

piipittää

Tappi

Reddit

Tasku

Hyvät, pikkuhousut voi pilata tyyliin. Niitä kutsutaan perusta vaatteita syystä, kun kaikki – tyypit pikkuhousut valitset voi parantaa asu tai ne häiritsisivät sitä.

Ja se ei ole pelkästään liittyviä sopivaksi. Toki vaikea Sukkahousut linjat voidaan ohjata kaikki silmät pylly. Mutta mukavuus on yhtä tärkeää. Oletko koskaan sujauttaa remmi vain ymmärtää myöhemmin, että et halua näyttää VPLS televisiossa kuin hengissä vielä hetken yllään nuo alusvaatteet? Joo. Yllään väärä pikkuhousut voi olla niin huono kuin tanssia läpi yön kengät, jotka eivät sovi. Saat kotiin hieroo ja hankaumia vääristä paikoista.

Tämä viesti saattaa sisältää affiliate linkkejä. Katso tietosuojakäytännössä.

Auttaa säästää sinut että kohtalo, tässä on luettelo viiden tyyppisiä alushousut – ja miten sinun tulee käyttää jokainen.

1. Saumaton hipster alushousut

Nämä pikkuhousut istu lantiolla, hieman alle vyötärölinja. Kangas, joka kiertyy lantion – aka sivutuet – yhdistävät edessä pikkuhousujen taakse, on yleensä muutama tuumaa pitkä (vs. bikinit pikkuhousut joka on kapea puoli siivet).

Hipster on vähemmän ”näsäviisas” kuin muita tyylejä – eli ne kattavat enemmän pylly. Tämä johtuu siitä, että jalka reiät avokaulainen ja hipster istuu yleensä pienempi vyötärön.

Huolimatta konservatiivinen leikkaus, hipster alushousut ovat kaikkein mukava. Saumaton alusvaatteet suunnittelu (kuten nämä by EBY) on myös monipuolisin perusta palanen työkalupakin. Voit käyttää saumattomasti Anarkistit tanssia, yöasut, tai vapaa-ajan, alla matalat pohjat silkkaa mekkoja, housuja, tai sovitetut säärystimet. En edes käytä niitä alle minun ratsastus polvihousut ajon hevoseni.

2. Röyhkeä pikkuhousut

Röyhkeä pikkuhousut tarjoavat kaunis sekoitus mukavuutta, työtehtävät ja seksikäs tyyli. Oikea pari ovelaa alusvaatteet (tarkista nämä) varmistaa tasaisen pinnan alla iho-tiukka vaatteet. Suhteen muoto, näsäviisas alushousut on osa-remmi ja osa-hipster. He yleensä matalaa vyötäröllä mutta korkeampi leikata poikki pylly kuin bikinit.

Se on väärinkäsitys myös, että tarvitset järkähtämätöntä takapuoli käyttää ovelaa pikkuhousut. Tämä tyyli on oikeastaan ​​aika imartelevia erilaisia ​​kehon myötäisesti – täytyy vain tehdä työtä löytää tuotemerkki, joka sopii sinulle oikein. Katso blogiviestistämme röyhkeä uimahousut vinkkejä, koska samat käsitteet soveltuvat pikkuhousut.

Oikea pari röyhkeä pikkuhousut ei pitäisi nippu tai rulla vaatteiden alla. Voit ostaa cheekies saumattomassa tyylejä (mielestäni parasta) tai tyylejä laajempi kuminauhat aktiivisesta päivää.

3. String Bikini

String bikinit pikkuhousut ovat erittäin kapeat siivet – jouset, todella – ja jotain vajaalla lähetyksenä takapuoli. Ne ovat usein matalan korotuksen vyötäröllä, too.

Merkkijono bikinit, kuten poika lyhyt, voi olla vaikea käyttää. Merkkijono voi helposti kaivaa puolin tai pahimmassa tapauksessa liukua alas, jolloin kangas nippu takapuoli.

Olen * ajatella * pisteen merkkijono bikinit on olla seksikkäämpi ja keveämmät kuin tavallinen bikinit alushousut, mutta tämä on riskialtis kompromissi, koska se lisää jonkin verran kunnossa haasteita. Jos löydät merkki merkkijonon bikineissä, jotka sopivat sinulle, hienoa. Voit käyttää niitä alle farkut, shortsit, mekkoja, hameita – jotain, joka ei ole ihoa tiukka. Muuten, kokeile tuo seksikäs takaisin ovelaa pikkuhousut sijaan.

4. Boy shortsit

Poika shortsit ovat inspiroineet luvun alusvaatteita. Kun ne sopivat hyvin, ne voivat olla erittäin mukava ja toimiva. Haasteena on, että ne sopivat jotkut muodot paremmin kuin toiset. Minuun, poika shortsit taipumus kaivautua takapuoleni kanssa vyötärönauha. Se on kuin olen enemmän pehmuste yläreunassa minun pylly kuin suunnittelijoiden osuus.

Mutta sitten, näen muita naisia ​​(myönnetään vaiheittain photoshoots enimmäkseen), jotka katsovat hämmästyttävä poika shortsit. Saatat olla yksi niistä naisista. Jos näin on, ihastut poika lyhyt tyyliin alla mekkoja ja hameita, erityisesti lyhyillä. Voit myös käyttää poika shortsit alla aktiivinen kulumista. Jos ne sopivat hyvin, ne eivät dia ylös ja napata teitä herkillä alueilla.

Jos löydät poika lyhyet alushousut luovat näkyvän pikkuhousunsuojat riviä, katso tämä viesti tapoja päästä eroon niistä.

5. Thong

Olet varmasti tuttuja muodon tangat. Jalka saumat piilottaa välillä posket sen sijaan ulottuu yli tai alle pylly. Tämän seurauksena normaalisti näe Sukkahousut linjat, vaikka tiukkoja vaatteita. (Sanon ”normaalisti” koska super takertuva pari säärystimet näyttää maailmalle olet pukeutunut remmi. Mutta tämän tyyppinen huohottaa, ainoa vaihtoehto on käyttää mitään alusvaatteet ollenkaan.)

Hihnat ovat hankittu maku. Joko rakastaa heitä ja löytää ne hyvin comfOrTable tai he ajavat sinua Batty. Jos olet sitoutunut ilman pikkuhousuja, mutta ei ole varsin käytetty yllään tiloja, investoida yhteen pariin ja käyttää niitä muutaman kerran nähdäksesi, miten he tuntevat. Saatat päätyä muunnoksi.

Oikea säätiö

Kun ostat pikkuhousut, kiinnitä huomiota materiaaliin, rakentamiseen ja sauman painoon sekä leikkaukseen. Myös kiinni tuotemerkkien kanssa tiedät ja luotat. Jos bikinit suosikkibrändistäsi sopii täydellisesti, esimerkiksi kiinni samalla brändillä, kun haarautat uusia leikkauksia kuin poskea tai thong.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *