Duchess käytti Uusi mekko Ridle Londonille aiemmin ilmoittamattoman sitoutumisen tänään.

Kate osallistui valokuvaus työpajoihin nuorten kanssa lapsille, yksi hänen suojelustaan. Työpajat laittoivat kuninkaallinen valokuvausyhteiskunta.

Kihteli, joka on täynnä Kensingtonin palatsin ilmoitusta, että Duchess on kuninkaallisen valokuvausyhteiskunnan uusi kuninkaallinen suojelija.

Tämä on toinen suojelu, joka kulkee HM: n Duchessiin. Queen oli organisaation suojelija 67 vuotta.

Kuninkaallinen valokuvausyhteiskunta on yksi maailman vanhimmista valokuvausyhteisöistä, jotka perustettiin vuonna 1853 tavoitteena edistää taidetta ja valokuvausta. Sen ensimmäinen kuninkaallinen suojelijat olivat kuningatar Victoria ja Prince Albert.

Yhteiskunta kunnioitti Kate kunnialiikenteen jäsenyydellä tammikuussa 2017. Duchess on laajalti tyytyväinen prinssi George, Princess Charlotte ja Prince Louis.

Yhteiskunnan pääkonttori, Mike Taylor, sanoi: “Se on valtava kunnia saada Duchess kuin meidän suojelija, varsinkin kun otetaan huomioon hänen henkilökohtainen kiinnostus valokuvaukseen.” Alla, Prince George hänen ensimmäinen päivä lastentarha koulu hänen äitinsä ottamia kuvia.

Paluu päivän toimintaan, lasten toiminta auttaa heikommassa asemassa olevia lapsia koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yli 7 000 henkilökunnan jäsentä ja vapaaehtoiset tarjoavat 522 palvelua “, mikä auttaa 300 000 lasta, teini-ikäisiä, vanhempia ja huoltajia joka vuosi … ennen syntymää, kunnes he ovat heidän kaksikymppisenä.” Alla, Duchess katsot aikajanalla, jossa esitetään toimintaa lasten välitavoitteille.

Kate tuli toimintansa lasten kuninkaalliselle suojalalle vuonna 2017; Aikaisemmin kuningatar oli hyväntekeväisyyteen suojelus. Duchessin ensimmäinen sitoutuminen lapsille on peräisin helmikuussa 2015, kun hän vieraili Cape Hill lasten keskuksessa.

Nykypäivän työpajoja pidettiin Warren Park Children’s Centerissä, asuinhoidon palveluksessa nuorten vammaisille, jotka tarjoavat sekä lyhyitä taukoja että pitkäaikaisia ​​hoitoja.

Työpajoja johti kunniaksi RPS Fellows Jillian Edelstein ja Harry Borden. Alla näet Edelstein Duchessin kanssa.

Interaktiiviset istunnot on suunniteltu osoittamaan, miten oppiminen valokuvaus voi auttaa nuoria kehittämään luottamusta.

Valokuvauksen eri elementit peitettiin, kuten valon ja värin käyttö. Alla, Kate Flion Turner.

Toinen kurinalaisuus Ryhmät työskentelivät muotokuvia.

Duchess yhdellä osallistujasta.

Alla, Kate kanssa 9-vuotias Josh Evans Liverpoolista.

Lisää päivittäisestä peilin kattavuudesta:

Istuu penkillä puutarhassa koulupojan kanssa, Kate sanoi: “Voi wow, sinulla on todellinen lahjakkuus siellä. Se on todella hyvä. Haluatko ottaa sellaisia ​​artsy kuvia? Luulen, että olet erittäin hyvä, sinun pitäisi ehdottomasti pitää se. ”

Russell Myers peilin tweeted videon Duchess ja Josh.

Peili kertoo, että Joshin äiti sanoi: “… Hänen poikansa, jolla on ADHD ja kärsi käyttäytymisongelmista, on muutettu sen jälkeen, kun nuorempi mentori on tukenut lapsille.”

Uusien taitojen oppimisen lisäksi työpajat osoittivat myös, kuinka valokuvaus tarjoaa nuorten yleisen kielen ilmaista itseään ja tutkia ajatuksiaan ja tunteitaan. Alla, halaus uskosta Olukoya Kateista.

Kensingtonin palatsi totesi, että “osana hänen pitkäaikaisen työnsä alkuvuosina Duchess on tehtävänä, jolla tuetaan organisaatioita, kuten lapsille, jotka pyrkivät antamaan jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen alkamisen elämässä.”

Täällä näet herpuneen ja lapset, kun ne aiheuttavat kuvan muistomerkin nykypäivän vierailusta.

Ja lopputulos.

Tämä Duchessin kuva CHLOE Cooper (L) ja Josh Evansin kanssa (C) otettiin, kun kaikki oli esitetty konserniin.

Duchess, kun hän lähti tänään sitoutumisesta.

Nyt katsomme, mitä Kate käytti tänään, lähtien hänen Ridley London Dressin kanssa.

Alla näet Kate’s Dress Design, Virginia Midi-mekko (£ 449, noin 570 dollaria nykypäivän valuuttakurssissa) silkki sifonki. Se näkyy eri värissä, aprikoosi Josephine-kuvio. (Kate’s Design ei ole saatavilla verkossa.)

Mekossa on V-kaula, flutter hihat, asennettu ruumii, jossa on a-line hame, joka sisältää myös haihtuvan helman. Yksinkertainen tarkastelu Bodice näyttää muotoiluun, joita käytetään muotoiluun ja näkymättömään vetoketjuun takana.

Se on myös saatavilla Sagelin vihreällä värillä.

Camilla Ridley aloitti tuotemerkin vuonna 2016. Hän on työskennellyt muodin yli kolmekymmentä vuotta, ja hänen alkuperäinen koulutus oli tekstiileissä; Tätä taustaa näkyy yhtiön kankaita. belOw, kolme Ridley London nykyisistä malleista: vasemmalla, Adlington Maxi; Keskustassa, MILLY-paita mekko; Oikealla, Araminta Maxi-mekko.

Se oli herkku oppia Kate oli yllään tämä brändi, koska se on yksi, jonka olen ajatellut jo jonkin aikaa olisi ihanteellinen hänelle. Ajatukset tämän päivän ulkoasusta Bethan Holtissa päivittäisessä telegraph-sarakkeessaan.

MIDI-mekko, kuten Kate’s on epäonnistunut vaihtoehto pukeutumiseen älykkäästi lämpöä, paremmin, jos se on hengittävässä kankaalla kuin puuvilla. Mutta lämpimät sääkastike on aina osoittanut näennäisesti vaivatonta Duchess, joka tyypillisesti iskee oikean tasapainon välillä sopivaan tilaisuuteen ja mukavaan lämpöön.

Se on Ms Holt, joka alun perin tunnisti mekko sen jälkeen, kun monet meistä olivat etsinneet epäonnistuneesti palan yli tunnin ajan. Kiitos myös mennä UFO: lle enää miehistö, joka vahvisti asioita yrityksen kanssa.

Lisää reaktio tulee Fug Girlsin Jessica:

Tämä mekko on todella kaunis. Se on hyvin, olen vain kävellen englantilaisen puutarhan ympärillä tällä osapuolella, jota en olisi pitänyt suunnitella, mikä on suosikkityyppinen puolue.

Päivitys: Kiitos ihastuttavasta kommentista, se osoittautuu, tämä on vapaus London Print, jotain useista meistä epäillään varhaisessa vaiheessa haussa vaate. Kommenttimme ohjasi meitä Scottishin jälleenmyyjälle Bruar, jossa löysimme, mitä näyttää samanlaiselta puuvillalta, jota käytetään Bruarin naisten Liberty Open Collar paitaa (£ 49,95, noin 64 dollaria nykypäivän vaihtokursseissa).

Kuviota kutsutaan “Peach Flourish” siitä, mitä näen Bruar-sivuston talossa. Tässä on toinen kuva yläosasta sekä lähikuva, jota käytetään yläosassa ja Kate’s Dressissa.

Parasta voin kertoa, kuvio on sama, mutta värit voivat olla erilaisia.

Duchess toi takaisin Castañerin Carina ‘espadrilles. Kenkällä on jutti toe ja pohja, mokkanahka ja mokkanahka. Heel Cup on valmistettu puuvillasta; Korkeus on 9 cm, noin 3,5 “.

Ja hän käytti Fern Hoop Korvakorut (£ 150/191 dollaria) Catherine Zoraida. Korvakorut tarjotaan myös Sterling hopeaa täällä samoin kuin täällä.

Yksi kuva nykyisestä sitoutumisesta.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Myös tänään, nopea päivitys WESSEX-blogin HRH-tilassa niille, jotka ovat kysyneet Sophien kattavuuden erikoistuneesta sivustosta. Ystäväni Anna, joka loi sivuston, on päättänyt lopettaa blogin kirjoittamisen. Puhuin hänen kanssaan viime yönä ja hän sanoo, että päätös on lopullinen. Hänen viestinsä ilmoituksessa hänen päätöksestään on täällä.

VIDEOT:

Tämä Royal Family Channel Piece Tietoja Kate’n uudesta suojelusta kulkee noin 1:30.

Kuninkaallisen perhelikanavan video keskittyy nykypäivän sitoutumiseen; Se kulkee noin 3:35.

Tämä pala PA on 33-sekuntia Kate vuorovaikutuksessa lasten kanssa.

Yhteys:

Lue lisää lasten toiminnasta Charity’s verkkosivuilla täällä; Käy Facebook-sivulla täällä; Seuraa Twitter syötteen täällä

Royal Photographic yhteiskunnan sivusto on täällä; Organisaation Facebook-sivu on täällä; sen kimittää rehu voidaan nähdä täällä ja Instagram sivu täällä

Päivittäinen Mirror tarina on täällä; Päivittäisen postin kattavuus on täällä; Metro UK pala on täällä; Telegraph tarina Kate uusi asiakassuhde on täällä

Kansa tarina on täällä; kansa diaesitys on täällä; PopSugar galleria on täällä; Evening Standard galleria on täällä; Bethan Holt täyden Telegraph pala on täällä; Fug Girls Post on täällä

319Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *